ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Καντέ θετικός σε κορονοϊό, χάνει Γιουβέντους και Σαουθάμπτον

Ο Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα για τον 3ο γύρο του League Cup 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ενγκολό Καντέ της Τσέλσι σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Άστον Βίλα για τον 3ο γύρο του League Cup 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Ο Ενγκολό Καντέ προσβλήθηκε από κορονοϊό και δεν θα βοηθήσει την Τσέλσι στη σπουδαία μονομαχία για το Champions League κόντρα στη Γιουβέντους.

Ο Ενγκολό Καντέ δεν θα βοηθήσει την Τσέλσι στο σπουδαίο παιχνίδι του 8ου ομίλου του Champions League με αντίπαλο τη Γιουβέντους την Τετάρτη (22:00, Cosmote Sport 3HD, live από το SPORT24), καθώς βρέθηκε θετικός σε Covid-19.

Ο Γάλλος μέσος προερχόταν από τραυματισμό και δεν είχε κάνει την εκκίνηση στη σεζόν που θα ήθελε, ωστόσο τα προβλήματά του θα συνεχιστούν.

Ο Τόμας Τούχελ ήδη έχει χάσει τους Μέισον Μάουντ, Ρις Τζέιμς και Κρίστιαν Πούλισικ με τραυματισμό για το παιχνίδι στο Τορίνο και τώρα θα χρειαστεί να διαχειριστεί ακόμα μία πολύ σημαντική απουσία.

Μάλιστα, ο 30χρονος διεθνής θα λείψει και από το προσεχές παιχνίδι για την Premier League με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον στο "Στάμφορντ Μπριτζ" την προσεχή Κυριακή, το τελευταίο πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις εθνικές ομάδες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ CHAMPIONS LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ