ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Ενκουνκού θα μείνει εκτός μέχρι τον Δεκέμβριο

Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού της Τσέλσι σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Μπράιτον, Φιλαδέλφεια | Σάββατο 22 Ιουλίου 2023
Ο Κριστοφέρ Ενκουνκού της Τσέλσι σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Μπράιτον, Φιλαδέλφεια | Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 © 2023/CHRIS SZAGOLA/AP IMAGES

Ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη ο Κριστοφέρ Ενκουνκού στην περιοδεία της Τσέλσι στις ΗΠΑ θα τον κρατήσει εκτός δράσης μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η μεγάλη μεταγραφή της Τσέλσι το φετινό καλοκαίρι, ο Κριστοφέρ Ενκουνκού, θα κάνει ντεμπούτο σε επίσημη διοργάνωση πιθανότατα τον Δεκέμβριο, ύστερα από τον τραυματισμό του στην περιοδεία της ομάδας στις ΗΠΑ.

Ο Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο στο 1ο ημίχρονο του φιλικού με την Ντόρτμουντ στο Σικάγο και οι "μπλε" ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για ζημιά που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για "εκτεταμένο χρονικό διάστημα".

Οι εκτιμήσεις των ΜΜΕ κάνουν λόγο για τέσσερις μήνες, με συνέπεια ο 25χρονος διεθνής να μην υπολογίζεται ουσιαστικά για το πρώτο μισό της σεζόν, παρότι αποκτήθηκε ως νέος ηγέτης της επίθεσης της ομάδας.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ