ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Ο Αθπιλικουέτα συνδύασε τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές και αποφοίτησε από το Χάρβαρντ

Ο αμυντικός της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, συνδύασε τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές του και πλέον είναι απόφοιτος του Χάβαρντ.
Ο αμυντικός της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, συνδύασε τον πρωταθλητισμό με τις σπουδές του και πλέον είναι απόφοιτος του Χάβαρντ. INSTAGRAM/ @CESARAZPI

Ο αμυντικός της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ολοκλήρωσε επιμορφωτικό σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ

Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή χρονιά σε προσωπικό επίπεδο. Ο αρχηγός των μπλε αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Ο 33χρονος Ισπανός απέδειξε στην πράξη πως πρωταθλητισμός και σπουδές μπορούν να συνδυαστούν. Συγκεκριμένα ολοκλήρωσε το επιμορφωτικό σεμινάριο "Business of Entertainment, Media and Sports" στο Χάρβαρντ. Ο ίδιος γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram.

"Συναρπαστικά νέα για να τα μοιραστώ με όλους σας! Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μόλις ολοκλήρωσα το το πρόγραμμα "Business of Entertainment, Media and Sports" στο Χάρβαρντ! Ήταν μια απίστευτη ευκαιρία για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη." Έγραψε ο ποδοσφαιριστής χαρακτηριστικά.

Συνέχισε προσθέτοντας: "Πάντα πίστευα στη δύναμη της εκπαίδευσης και της συνεχούς μάθησης. Αυτό το πρόγραμμα στο Χάρβαρντ θα μου επιτρέψει να διευρύνω τις γνώσεις μου και να αποκτήσω πολύτιμες δεξιότητες πέρα από τον κόσμο του αθλητισμού".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ