ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι - Ντόρτμουντ 1-1: Ισόπαλο το φιλικό, αγωνία στους μπλε για Ενκουκού

Chelsea forward Raheem Sterling, front, controls the ball past Borussia Dortmund midfielder Salih Ozcan during the second half of a club friendly soccer match in Chicago, Wednesday, Aug. 2, 2023. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Nam Y. Huh)
Chelsea forward Raheem Sterling, front, controls the ball past Borussia Dortmund midfielder Salih Ozcan during the second half of a club friendly soccer match in Chicago, Wednesday, Aug. 2, 2023. The game ended in a 1-1 draw. (AP Photo/) 2023 NAM Y. HUH / AP PHOTO

Τσέλσι και Ντόρτμουντ έμειναν στο ισόπαλο 1-1 σε φιλικό που έδωσαν στις ΗΠΑ, με τους μπλε να αγωνιούν για τον τραυματισμό του Ενκουκού.

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε το φιλικό της Τσέλσι με την Ντόρτμουντ στις ΗΠΑ αφού το ισόπαλο 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Μάλιστα, παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχασαν αμφότερες, τα δύο τέρματα μπήκαν από το 80 και μετά. Πρώτη σκόραρε στο 80' η Ντόρτμουντ με τον Βολφ, ενώ στο 89' ο Μπάρστοου έκανε το τελικό 1-1.

Ο Ποτσετίνο ωστόσο έχει ένα λόγο για να ανησυχεί αφού ο Ενκουκού αποχώρησε στο 22ο λεπτό όντας τραυματίας. Συγκεκριμένα, μετά από μαρκάρισμα που δέχτηκε στην περιοχή ο παίκτης της Τσέλσι αισθάνθηκε ενόχληση στο δεξί γόνατο.

Ο παίκτης θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς με τον κόουτς της Τσέλσι να τονίζει μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΕΛΣΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ