PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Μπράιτον 1-1: Ο Γουέλμπεκ στις καθυστερήσεις πλήγωσε τους μπλε

Ο Γουέλμπεκ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Μπράιτον κόντρα στην Τσέλσι | 29 Δεκεμβρίου 2021
Ο Γουέλμπεκ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε με την Μπράιτον κόντρα στην Τσέλσι | 29 Δεκεμβρίου 2021 © 2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Η Τσέλσι αν και προηγήθηκε με τον Λουκάκου δέχτηκε την ισοφάριση από τον Γουέλμπεκ στο 91', αναδείχτηκε ισόπαλη με την Μπράιτον 1-1, και δεν εκμεταλλεύτηκε στο απόλυτο την ήττα της Λίβερπουλ από τη Λέστερ.

Η Τσέλσι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί στο απόλυτο την ήττα της Λίβερπουλ από την Λέστερ καθώς στην αναμέτρηση που έδωσε με την Μπράιτον στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Premier League αν και προηγήθηκε στο 28' με τον Λουκάκου τελικά δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις από τον Γουέλμπεκ με αποτέλεσμα να αναδειχτεί ισόπαλη 1-1 και ναι μεν να προσπεράσει τους "κόκκινους" αλλά μόλις για έναν πόντο.

Οι γηπεδούχοι αρχικά είχαν δοκάρι με τον Αθπλιπήραν προβάδισμα στο σκορ στο 28' της αναμέτρησης με τον Λουκάκου να σκοράρει μετά από κόρνερ από τα δεξιά σε μια φάση όπου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ από τον Βέλγο επιθετικό. Η φάση τσεκαρίστηκε και από το VAR με τον διαιτητή να δείχνει σέντρα.

Οι "μπλε" δεν μπόρεσαν εν συνεχεία να πετύχουν και ένα δεύτερο γκολ με αποτέλεμα να παραμένει το εύθραστο 1-0 έως το τέλος. Όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι έβλεπαν πως μπορούν να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση και εν τέλει το πήραν στις καθυστερήσεις. Στο 80' μπήκε στο ματς ο Γουέλμπεκ ο οποίος εν συνεχεία αποδείχθηκε σε πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους.

Σε σέντρα από τα αριστερά ο διεθνής φορ πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Μεντί για το 1-1 με τον Γουέλμπεκ να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της Μπράιτον στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (46' Τσαλόμπα), Ρίντιγκερ, Τζέιμς, Κόβατσιτς, Ζορζίνιο, Χάντσον Οντόι (67' Καντέ), Μάουντ, Πούλισικ, Λουκάκου

ΜΠΡΑΪΤΟΝ: Σάντσεθ, Λάμπτι (66' Μβέπου), Φέλτμαν, Μπερν, Κουκουρέγια, Βισουμά, Λαλάνα, Μαρτς, Μόντερ (88' Αλσατέ), Μακ Άλιστερ (80' Γουέλμπεκ), Μοπέ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής:

Η βαθμολογία της Premier League:

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

TAGS PREMIER LEAGUE ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ