ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Μπαίνει σφήνα στην Λίβερπουλ για να αρπάξει τον Λάβια

Ο Ρομέλο Λάβια πανηγυρίζει γκολ της Σαουθάμπτον σε ματς της Premier League απέναντι στην Τσέλσι | 17 Μαρτίου 2023
Ο Ρομέλο Λάβια πανηγυρίζει γκολ της Σαουθάμπτον σε ματς της Premier League απέναντι στην Τσέλσι | 17 Μαρτίου 2023 @2023 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Λίβερπουλ έχει ως βασικό μεταγραφικό στόχο της τον Ρομέο Λάβια όμως δεν βρει ακόμη τη χρυσή τομή με την Σαουθάμπτον και η Τσέλσι εμφανίζεται διατεθειμένη να μπει στη μέση για να πάρει τον 19χρονο μέσο μέσα από τα χέρια της ομάδας του Κλοπ.

Μετά από την απόκτηση των Μακάλιστερ (Μπράιτον) και Σομποζλάι (Λειψία), η Λίβερπουλ θέλει να κάνει ακόμα πιο ισχυρή την μεσαία γραμμή της και για αυτό το λόγο ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ το τελευταίο διάστημα στην Σαουθάμπτον για τον Ρομέο Λάβια.

Οι ρεντς έχουν δώσει ήδη τα χέρια με τον 21χρονο Βέλγο διεθνή μέσο ωστόσο δεν έχουν βρει ακόμη τη χρυσή τομή με τους αγίους, με την πρώτη πρόταση ύψους 43 εκατομμυρίων ευρώ να πέφτει στο κενό, όπως και η δεύτερη των 50 εκατομμυρίων.

Αιτία το γεγονός πως η διοίκηση της Σαουθάμπτον εμμένει στις αρχικές απαιτήσεις της, να πάρει 58 εκατομμύρια για να τον αφήσει να φύγει, με την Τσέλσι να βλέπει το μπρα ντε φερ και την καθυστέρηση που παρατηρείται και να είναι έτοιμη να μπει σφήνα για την "μεγάλη αρπαγή".

Όπως αναφέρει ο Μπεν Γιάκομπς, "η Τσέλσι είναι έτοιμη να κινηθεί για τον Λάβια και μάλιστα είναι προετοιμασμένη να κάνει ακόμη μεγαλύτερη πρόταση από εκείνη της Λίβερπουλ", με τον ίδιο ρεπόρτερ να ξεκαθαρίζει πάντως πως "μία μετακίνηση στο Άνφιλντ παραμένει το επικρατέστερο σενάριο στην παρούσα φάση".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ