ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι μεταγραφές: Σφήνα στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Κουκουρέγια

Ο Μαρκ Κουκουρέγια με τη φανέλα της Μπράιτον
Ο Μαρκ Κουκουρέγια με τη φανέλα της Μπράιτον © 2022 RUI VIEIRA/AP PHOTO

Η Τσέλσι μπαίνει σφήνα στη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού αριστερού μπακ, Μαρκ Κουκουρέγια. Οι "πολιτές" δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν με την Μπράιτον για την απόκτησή του και οι Λονδρέζοι επιχειρούν να τον αρπάξουν από τα χέρια των πρωταθλητών Αγγλίας.

Η Τσέλσι μπαίνει σφήνα στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Μαρκ Κουκουρέγια της Μπράιτον. Μάλιστα οι Λονδρέζοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις απευθείας συζητήσεις με τους "seagulls" για την απόκτησή του, ενώ είναι διατεθειμένοι να συμπεριλάβουν στη συμφωνία τον Λέβι Κόλβιλ, σύμφωνα με τον Κρεγκ Χόουπ της Daily Mail.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ είχε συμφωνήσει σε όλα με τη Σίτι, όμως οι "πολίτες" δεν έδωσαν τα χέρια με την Μπράιτον που απέρριψε την προσφορά ύψους 48 εκατομμυρίων ευρώ, με τους πρωταθλητές να μην είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν νέα προσφορά.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι Λονδρέζοι θα προσεγγίσουν την πλευρά του Κουκουρέγια για το συμβόλαιό του για τις επόμενες ώρες, αν έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές, τότε οι μπλε θα αρπάξουν τον παίκτη από τα χέρια της Σίτι. Την περσινή σεζόν ο Κουκουρέγια έπαιξε συνολικά 39 φορές με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ