ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι μεταγραφές: Οι μπλε έδωσαν τα χέρια με τον Κουκουρέγια

Ο Κουκουρέγια με τη φανέλα της Μπράιτον
Ο Κουκουρέγια με τη φανέλα της Μπράιτον @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Η Τσέλσι ήρθε σε συμφωνία με τον Μαρκ Κουκουρέγια για το συμβόλαιο του Ισπανού ακραίου αμυντικού και πλέον απομένει να έρθει σε συμφωνία και με την Μπράιτον για να τον κάνει δικό της.

Η Τσέλσι φουλάρει τη μεταγραφή του 24χρονου Ισπανού αριστερού μπακ της Μπράιτον, Μαρκ Κουκουρέγια, καθώς οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δίχως όμως να δίνει λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου ή τις ετήσιες απολαβές.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι οι Λονδρέζοι να δώσουν τα χέρια με τους "γλάρους" για να τον αγοράσουν. Τα αγλλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι οι μπλε είναι διατεθειμένοι να δώσουν 60 εκατομμύρια ευρώ αλλά και έναν παίκτη τους για να αγοράσουν τον Κουκουρέγια. Ο παίκτης είχε συνδεθεί και με τη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο οι "πολίτες" έκριναν υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις της Μπράιτον.

Την περσινή σεζόν ο Κουκουρέγια έπαιξε συνολικά 39 φορές με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ. Η Μπράιτον τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2021 από τη Χετάφε, έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ