ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι μεταγραφές: "Έδεσε" για ακόμη δύο χρόνια τον Αθπιλικουέτα

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα
Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα © 2021 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Η Τσέλσι ανανέωσε το συμβόλαιο του αρχηγού της, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος θα παραμείνει στο Λονδίνο για τα επόμενα δύο χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Το συμβόλαιο του Θέσαρ Αθπιλικουέτα ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι, και η Τσέλσι δεν έχασε χρόνο και "έδεσε" τον αρχηγό της ομάδας με διετές συμβόλαιο.

Η ανανέωσή του ήταν προσωπική επιλογή τόσο του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας, Τοντ Μπόλι, όσο και του προπονητή Τόμας Τούχελ.

Υπήρχαν σενάρια για συνομιλίες των Λονδρέζων με την Μπαρτσελόνα, η οποία ήθελε να ενισχύσει την άμυνά της και κοίταζε την περίπτωση του 32χρονου αμυντικού. Ωστόσο, οι "μπλε" δεν ήθελαν να τον χάσουν και έτσι έκαναν κίνηση-ματ υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην Τσέλσι, το σπίτι μου. Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που πρωτοήρθα και ενσωματώθηκα στον σύλλογο. Νιώθω πραγματικά την αγάπη των φιλάθλων μας και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο έργο που έχουμε στα χέρια μας", ήταν το μήνυμα του Αθπιλικουέτα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Υπενθυμίζεται πως ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα βρίσκεται στη Τσέλσι από το 2012, όταν και αποκτήθηκε από την Μαρσέιγ, και έχει συνολικά 476 εμφανίσεις, με απολογισμό 17 γκολ και 56 ασίστ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ