ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Με Καντέ και Μεντί η αποστολή για τον τελικό του Champions League

Ο Καντέ πασάρει την μπάλα στο Τσέλσι - Ρεν για το Champios League.
Ο Καντέ πασάρει την μπάλα στο Τσέλσι - Ρεν © 2021 BEN STANSALL/ASSOCIATED PRESS

Ο Τόμας Τούχελ ανακοίνωσε την αποστολή της Τσέλσι για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι (29/5, 22:00). Με Καντέ και Μεντί η λίστα των μπλε.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο (29/5, 22:00, ΕΡΤ 1, Cosmote Sport 1HD) στον τελικό του Champions League. Την Πέμπτη (27/5) ο Τόμας Τούχελ γνωστοποίησε την αποστολή των μπλε για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στους πολίτες.

Οι μπλε είχαν δύο επιστροφές. Ο Καντέ και ο Μεντί επέστρεψαν την Τετάρτη (26/5) και έτσι βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της Τσέλσι. "Ο Ενγκολό μοιάζει καλά και ελπίζω να παραμείνει έτσι μέχρι το Σάββατο" δήλωσε ο Τούχελ.

Αισιόδοξος είναι για τον Μεντί υποστηρίζοντας ότι, αν παραμείνει σε καλή κατάσταση, θα αγωνιστεί στον τελικό: "Ο Μεντί έχει γράψει μεγάλη πρόοδο με τον πόνο του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, το οποίο είναι καλό. Ελπίζουμε να τον έχουμε πίσω. Αν είναι καλά θα παίξει".

Αναλυτικά η αποστολή: Κεπά, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Ζορζίνιο, Τιάγκο Σίλβα, Καντέ, Έιμπραχαμ, Πούλισικ, Βέρνερ, Καμπαγιέρο, Ζουμά, Μεντί, Κόβατσιτς, Ζιρού, Μάουντ, Χάντσον-Οντόι, Τσίλγουελ, Ζίγιες, Γκίλμουρ, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Χάβερτς, Έμερσον, Αντζορίν.

Photo credits: © 2021 Ben Stansall/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ