PREMIER LEAGUE

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Οι κόκκινοι διάβολοι έκαναν σημαντικό βήμα για την τετράδα νικώντας τους μπλε στο Λονδίνο

Chelsea's Alejandro Garnacho, front, and Manchester United's Bryan Mbeumo challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Chelsea and Manchester United in London, Saturday, April 18, 2026. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Η Τσέλσι υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 33η αγωνιστική της Premier League με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη μεγάλη νίκη με 1-0 με γκολ του Κούνια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μεγάλο διπλό κόντρα στην Τσέλσι με σκορ 0-1 για την 33η αγωνιστική της Premier League. H Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από τη Λιντς την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες και έκανε ένα ακόμη βήμα για να κερδίσει μια θέση που οδηγεί στο Champions League την επόμενη σεζόν. Από την άλλη τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχίζονται για τους μπλε, καθώς έχουν να κερδίσουν ματς πρωταθλήματος από τις 4 Μαρτίου κόντρα στην Άστον Βίλα.

Το ματς

Στο 33′, μια φάση που έμοιαζε χαμένη, ο Φερνάντεζ επέμεινε να παλέψει για την κατοχή της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή και έκανε ένα σουτ που πέρασε λίγο έξω από την εστία του Λάμενς

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Φερνάντες βρήκε λίγο χώρο από τα δεξιά, πάσαρε στον Κούνια και ο Βραζιλιάνος με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σάντσες.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερη δράση.

Στο 56,  Ντέλαπ έπιασε μια ωραία κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 62′, ο Γκουστό έκανε μια έξυπνη σέντρα και ο Πάλμερ με ένα πονηρό πλασέ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Φοφανά άπλωσε το πόδι του σε πάσα του Μπρούνο και παραλίγο να μπει αυτογκόλ, όμως ο Σάντσες αντέδρασε σωστά.

  • Τσέλσι: Σάντσες, Γκούστο, Φοφανά, Χάτο, Κουκουρέγια, Φερνάντες, Καϊσέδο, Εστεβάο, Νέτο, Πάλμερ, Ντελάπ.
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λάμενς, Νταλότ, Μαζράουι, Χέβεν, Σο, Κασεμίρο, Μέινου, Κούνια, Εμπεμό, Φερνάντες, Σέσκο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής:

  •  Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0
  •  Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ 1-2 (68′ Οσούλα / 32′ Ταβερνιέρ, 85′ Τρουφέρτ)
  •  Λιντς – Γούλβς 3-0 (18′ Τζάστιν, 20′ Οκαφόρ, 90+5′ πεν. Κάλβερτ-Λιούιν)
  •  Τότεναμ – Μπράιτον 2-2 (39′ Πόρο, 77′ Τσάβι Σίμονς / 45+3′ Μιτόμα, 90+5′ Ρούτερ)
  • Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 ( Κούνια 43′)
  • 19/4 16:00 Έβερτον – Λίβερπουλ
  • 19/4 16:00 Άστον Βίλα – Σάντερλαντ
  • 19/4 16:00 Νότιγχαμ – Μπέρνλι
  • 19/4 18:30 Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ
  • 20/4 22:00 Κρίσταλ – Πάλας – Γουέστ Χαμ

 

Η επόμενη αγωνιστική

  • 21/04 22:00 Μπράιτον- Τσέλσι
  • 22/04 22:00 Μπόρνμουθ- Λιντς
  • 22/04 22:00 Μπέρνλι- Μάντσεστερ Σίτι
  • 24/04 22:00 Σάντερλαντ- Νότιγχαμ
  • 25/04 14:30 Φούλαμ – Άστον Βίλα
  • 25/04 17:00 Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας
  • 25/04 17:00 Γουέστ Χαμ – Έβερτον
  • 25/04 17:00 Γουλβς – Τότεναμ
  • 25/04 19:30 Άρσεναλ – Νιουκάστλ
  • 27/04 22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ