PREMIER LEAGUE

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Ο πρώτος αγώνας που διεξάγεται με θέσεις ορθίων από το 1994

Στιγμιότυπο πριν από την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022
Στιγμιότυπο πριν από την αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ για την Premier League 2021-2022 στο "Στάμφορντ Μπριτζ", Λονδίνο | Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 © 2022 MATT DUNHAM/ASSOCIATED PRESS

Το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Λίβερπουλ είναι ιδιαίτερης σημασίας για το αγγλικό ποδόσφαιρο, καθώς επέστρεψαν πιλοτικά οι όρθιοι οπαδοί στα αγγλικά γήπεδα από το 1994.

Η Τσέλσι υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ στο Στάμφορντ Μπριτζ για την 21η αγωνιστική της Premier League, ωστόσο στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι οπαδοί θυμήθηκαν πώς είναι να παρακολουθούν ένα παιχνίδι όρθιοι, τουλάχιστον σε αναμέτρηση των δύο πρώτων κατηγοριών του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το συγκεκριμένο μέτρο επέστρεψε μετά από 27 χρόνια, καθώς τελευταία φορά που υπήρξαν όρθιοι οπαδοί στα αγγλικά γήπεδα ήταν τη σεζόν 1994-95 και θα εφαρμοστεί πιλοτικά, για να φανεί πώς θα κυλήσει.

Η ύπαρξη ορθίων οπαδών είχαν απαγορευτεί ως μέτρο αποφυγής περιστατικών χουλιγκανισμού, ωστόσο η βρετανική κυβέρνηση ενέκρινε πιλοτικά την επιστροφή του.

Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα των Times, οι Τότεναμ, Γουλβς, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Κάρντιφ και Μπρίστολ είναι μεταξύ εκείνων που τα στάδιά τους έχουν τη δυνατότητα -λόγω κατασκευής- να φιλοξενήσουν ορθίους ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα χρειαστεί να προχωρήσουν σε κάποιες αναγκαίες ρυθμίσεις για να έχουν και αυτές ανάλογη δυνατότητα.

TAGS PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ