ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Κοντά σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λιντς στο Έλαντ Ρόουντ 2022 AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η Τσέλσι είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ, έναντι 53 εκατομμυρίων ευρώ. Οι μπλε κινούνται και για τις μεταγραφές των Ραφίνια και Ντε Λιχτ.

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή προσπαθεί να κλείσει η Τσέλσι, καθώς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Σίτι για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ, σύμφωνα με την Independent.

Οι μπλε επιθυμούν να ολοκληρώσουν άμεσα τη μεταγραφή σε ένα κόστος της τάξεως των 53 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου ο Τούχελ να έχει μαζί του τον Άγγλο διεθνή μεσοεπιθετικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των μπλε.

Υπενθυμίζεται ότι η Τσέλσι είναι κοντά και στην απόκτηση του Ραφίνια της Λιντς, όμως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική της Μπαρτσελόνα. Παράλληλα τρέχουν και τη μεταγραφή του Ματίας Ντε Λιχτ, ωστόσο η Γιουβέντους τον κοστολογεί ακριβά και πρέπει να παίξει σκληρό πόκερ για να τον αποκτήσει.

Ο Στέρλινγκ αγωνίζεται στη Σίτι από το καλοκαίρι του 2015, όταν αποκτήθηκε από τη Λίβερπουλ έναντι 64 εκατομμυριών ευρώ. Με τους πόλιτες έπαιξε συνολικά 320 φορές σε όλες τις διοργανώσιες, έχοντας απολογισμό 109 γκολ και 77 ασίστ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ