ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Η κόκκινη κάρτα του Φέλιξ θα κοστίσει στους μπλε 2,4 εκατομμύρια ευρώ

Ο Ζοάο Φέλιξ αποχωρεί με κόκκινη κάρτα από το Φούλαμ - Τσέλσι
Ο Ζοάο Φέλιξ αποχωρεί με κόκκινη κάρτα από το Φούλαμ - Τσέλσι 2023 AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Ζοάο Φέλιξ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ντεμπούτο του με την Τσέλσι και αναμένεται να χάσει τα τρία επόμενα παιχνίδια της Premier League. Κάτι που θα κοστίσει ακριβά στους μπλε.

Το βράδυ της Πέμπτης (13/1) ήταν καταστροφικό για την Τσέλσι. Οι μπλε ηττήθηκαν 2-1 από τη Φούλαμ, με τον Ζοάο Φέλιξ να κάνει ντεμπούτο, αλλά να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ με τις τάπες στον Κένι Τέτε στο 58ο λεπτό.

Η αποβολή του Πορτογάλου θα του επιφέρει πιθανότατα και τιμωρία τριών αγωνιστικών, εξαιτίας της επικινδυνότητας του μαρκαρίσματός του. Αναμένεται να χάσει τα παιχνίδια με Κρίσταλ Πάλας, Λίβερπουλ και Φούλαμ.

Αυτή η αποβολή θα κοστίσει στην Τσέλσι όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά. Συγκεκριμένα, η Daily Mail υπολογίζει πως με αυτή την κόκκινη κάρτα οι μπλε θα χάσουν 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Πώς το αγγλικό δημοσίευμα έβγαλε αυτό το ποσό. Ο εξάμηνος δανεισμός του Φέλιξ έχει κοστίσει συνολικά 23,6 εκατομμύρια ευρώ (δάνειο+μισθός). Επομένως, υπολογίζεται πως σε κάθε παιχνίδι ο Πορτογάλος λαμβάνει 804.706 ευρώ, το οποίο πολλαπλασιάζεται επί τρία.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ