VIRAL

Τσέλσι: Η Domino's Pizza τρόλαρε τους μπλε για την αδράνειά τους στο μεταγραφικό παζάρι

Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ | 14 Μαΐου 2022
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Λίβερπουλ | 14 Μαΐου 2022 @2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Ο βρετανικός λογαριασμός της Domino's Pizza έκανε ένα tweet για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τσέλσι στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, έχοντας μπόλικη διάθεση για χιούμορ.

Η Τσέλσι έπεσε θύμα.... χιουμοριστικής επίθεσης για τη δραστηριότητά τους στο καλοκαιρινή μεταγραφικό παζάρι από τη Domino's Pizza με ένα tweet από τον βρετανικό λογαριασμό της αμερικανικής πολυεθνικής αλυσίδας fast food.

"Έχουμε παραδώσει περίπου 852.609 πίτσες από την τελευταία φορά που η Τσέλσι παρέδωσε μια επιτυχημένη ανακοίνωση μεταγραφής", έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Οι μπλε έχουν αποκτήσει τον Ραχίμ Στέρλινγκ από τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Καλιντού Κουλιμπαλί από τη Νάπολι, ωστόσο όταν διασταύρωσε τα ξίφη της με την Μπαρτσελόνα για τους Ραφίνια και Κούντε εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις, παρά τη μεγαλύτερη οικονομική της ευχέρεια.

Ο Τούχελ έχει ζητήσει και άλλες μεταγραφές στο τρέχον παζάρι, αλλά ο αριθμός αυτός ενδεχομένως να ανεβεί αν αποχωρήσουν οι Αθπιλικουέτα, Αλόνσο και Βέρνερ που είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσουν από το Στάμφορντ Μπριτζ.

Ήδη έχουν αποχωρήσει οι Κρίστενσεν (Μπαρτσελόνα), Ρίντιγκερ (Ρεάλ) και Λουκάκου (Ίντερ), οι δύο πρώτοι ως ελεύθεροι, ενώ ο τελευταίος με δανεισμό.

TAGS VIRAL ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ