ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Η απονομή της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης

O αρχηγός της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, σηκώνει ως αρχηγός της Τσέλσι το τρόπαιο του Champions League μετά από το νικηφόρο τελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι
O αρχηγός της Τσέλσι, Θέσαρ Αθπιλικουέτα, σηκώνει ως αρχηγός της Τσέλσι το τρόπαιο του Champions League μετά από το νικηφόρο τελικό απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι @ 2021 PIERRE PHILIPPE MARCOU/ASSOCIATED PRESS

Λίγα λεπτά μετά το φινάλε του νικηφόρου αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι οι παίκτες της Τσέλσι είδαν τους κόπους μίας χρονιάς να δικαιώνονται πανηγυρικά, όταν σήκωσαν στον ουρανό του Πόρτο το τρόπαιο του Champions League (VIDEOS).

Εννέα χρόνια μετά τον άθλο στο Μόναχο και την επικράτηση στα πέναλτι επί της Μπάγερν μέσα στο σπίτι της, η Τσέλσι βγήκε και πάλι νικήτρια από τελικό Champions League που ήταν ξανά αουτσάιντερ.

Αυτή τη φορά θύμα της ήταν η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να επικρατεί με 1-0 με το χρυσό γκολ του Χάβερτς και να στέλνει στον έβδομο ουρανό της ευτυχίας τους οπαδούς της.

Τόσο την ώρα που ακούστηκε για τελευταία φορά η σφυρίχτρα του διαιτητή Λαόθ στον τελικό όσο και την ώρα που ο αρχηγός Θέσας Αθπιλικουέτα σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο μαζί με τους συμπαίκτες του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ