ΤΣΕΛΣΙ

Times: "Η Τσέλσι αποσύρεται από την European Super League"

Παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League 2020-2021 στο "Σέλχαρστ Παρκ", Λονδίνο | Σάββατο 10 Απριλίου 2021
Παίκτες της Τσέλσι πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας για την Premier League 2020-2021 στο "Σέλχαρστ Παρκ", Λονδίνο | Σάββατο 10 Απριλίου 2021 © 2021 PETER CZIBORRA/ASSOCIATED PRESS

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να κάνει πίσω και να αποχωρήσει από τη European Super League, μετά και τις αντιδράσεις των φίλων της ομάδας που κορυφώθηκαν έξω από το γήπεδο, λίγο πριν από το ματς με την Μπράιτον.

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της European Super League, η Τσέλσι φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις και να αποχωρεί από τη διοργάνωση, σύμφωνα με δημοσίευμα των "Times".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Μπρους Τσακ σε συζήτηση που είχε με τους παίκτες και το προσωπικό για να συζητήσει τις προτάσεις, ενώ την ίδια στιγμή οι φίλοι της ομάδας διαμαρτύρονταν για τη συγκεκριμένη απόφαση, ζητώντας από τους ιθύνοντες των "Μπλε" να κάνουν πίσω έστω και την ύστατη στιγμή.

Οι οπαδοί των μπλε, όταν έμαθαν ότι η ομάδα αποχωρεί από τις διαμαρτυρίες, ξέσπασαν σε επευφημίες. Να δούμε αν η αποχώρηση της Τσέλσι θα ανοίξει το χορό των αποχωρήσεων και συνεπώς τη διάλυση της νεοσύστατης λίγκας.

Photo Credits: © 2021 Peter Cziborra/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ