ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Έπειτα από θρίλερ επίσημα στα μπλε ο Σαούλ

Ο Σαούλ Νίγκεθ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ατλέτικο
Ο Σαούλ Νίγκεθ πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Ατλέτικο © 2018 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η Τσέλσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σαούλ Νίγκεθ, με τους μπλε να φτάνουν σε συμφωνία με την Ατλέτικο για τον δανεισμό του αντί πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Η συμφωνία περιλαμβάνει ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκατομμύρια ευρώ. Θρίλερ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα είναι ο Σαούλ Νίγκεθ. Οι μπλε ανακοίνωσαν τον δανεισμό του 26χρονου αντί πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Η Τσέλσι θα μπορεί να τον κάνει δικό της την επόμενη σεζόν, καθώς στη συμφωνία υπάρχει επίσης ρήτρα αγοράς ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Η μεταγραφή αυτή πέρασε από χίλια κύματα. Σύμφωνα με το Sky Sports, το σύστημα TMS της FIFA που αφορά τις διεθνείς μεταγραφές είχε πρόβλημα και γι' αυτό καθυστέρησε η μετακίνηση του Σαούλ. Η εξέλιξη αυτή συμπαρέσυρε αυτές του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο και του Λουκ ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα.

Ο Σαούλ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ, ωστόσο το 2018 μεταπήδησε στην Ατλέτικο. Με τη φανέλα των ροχιμπλάνκος ο Σαούλ έχει σημειώσει 340 συμμετοχές, με απολογισμό 43 γκολ και 20 ασίστ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ