ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Εκτός διεκδίκησης οι υποψηφιότητες των Κάντι και Τζόνσον

Ο Νικ Κάντι παρακολουθεί το Τσέλσι - Νιούκαστλ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" | Κυριακή 13 Μαρτίου 2022
Ο Νικ Κάντι παρακολουθεί το Τσέλσι - Νιούκαστλ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" | Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Εκτός νυμφώνος έμειναν άλλες δύο υποψηφιότητες για την εξαγορά της Τσέλσι, σύμφωνα με το Athletic.

Ακόμα δύο υποψήφιοι ιδιοκτήτες της Τσέλσι τέθηκαν εκτός διαγωνισμού, όπως υποστηρίζει το Athletic.

Ο Άγγλος κατασκευαστής Νικ Κάντι και ο Αμερικανός επιχειρηματίας Γούντι Τζόνσον δεν βρίσκονται στην τελική λίστα που ετοιμάζει η τραπεζική φίρμα της Νέας Υόρκης Raine Group για λογαριασμό των "μπλε".

Ο Κάντι είχε δηλώσει οπαδός της Τσέλσι και υποστήριξε ότι θα βοηθούσε οικονομικά πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες, ωστόσο φέρεται να ενημερώθηκε ότι δεν είναι στην τελική λίστα.

Ο Τζόνσον, ο προπάππους του οποίου ίδρυσε τον κολοσσό Johnson & Johnson, επίσης ενδιαφέρθηκε για το σύλλογο, παρότι ήδη ιδιοκτήτης των Νιου Γιορκ Τζετς του NFL, όμως επίσης δεν προκρίθηκε στις τελικές επιλογές.

Σημειώνεται ότι από την τελική επιλογή "κόπηκε" και η Saudi Media, ενώ ο Τούρκος επιχειρηματίας Μουχσίν Μπαϊράκ και ο Λονδρέζοι επενδυτές Aethel Partners δεν κατέθεσαν πρόταση και κατά συνέπεια ποτέ δεν είχαν ελπίδα να διεκδικήσουν τις μετοχές.

Στην κούρσα του deal που ενδέχεται να φτάσει στα 2.700.000.000 ευρώ φέρονται να βρίσκονται ακόμα το κονσόρτιουμ του Αμερικανού Τοντ Μπόελι με τον Ελβετό Χάνσγιοργκ Βις, τον Άγγλο δικηγόρο Τζόναθαν Γκόλντστιν και την αμερικανική επενδυτική εταιρία Clearlake.

Οι συνιδιοκτήτες της Κρίσταλ Πάλας, Ντέιβιντ Μπλίτσερ και Τζος Χάρις, οι οποίοι κατέχουν ποσοστά και σε άλλες ομάδες διαφόρων αθλημάτων, έχουν συνασπιστεί με τον Μάρτιν Μπρότον και φέρονται να παραμένουν στην κούρσα.

Το ίδιο και η οικογένεια Ρίκετς, η οποία έχει προκαλέσει τη μήνη των φίλων της Τσέλσι, εξαιτίας ρατσιστικών δηλώσεων του πατριάρχη της οικογένειας, Τζο Ρίκετς, κατά των μουσουλμάνων.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ