ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Έδωσε τα χέρια με την Λειψία και κάνει δικό της τον Ενκουνκού από το καλοκαίρι του 2023

Τσέλσι: Έδωσε τα χέρια με την Λειψία και κάνει δικό της τον Ενκουνκού από το καλοκαίρι του 2023
@2022 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Η Τσέλσι ήρθε σε οριστική συμφωνία τόσο με την Λειψία όσο και με τον Κριστοφέρ Ενκουνκού και θα εντάξει στο δυναμικό της τον Γάλλο διεθνή φορ από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά από 3,5 χρόνια στην Bundesliga που έφτιαξε το όνομά του με τη φανέλα της Λειψίας έχοντας καλή παρουσία τόσο στο γερμανικό πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, ο Κριστοφέρ Ενκουνκού ετοιμάζεται σιγά σιγά για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Αυτό θα γίνει μέσω της Τσέλσι, με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να αποκαλύπτει το Σάββατο (17/12) πως οι Λονδρέζοι ήρθαν σε οριστική συμφωνία με την Λειψία και τον παίκτη, με τον Γάλλο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που του προσέφεραν οι μπλε και να γίνεται μέλος τους από τον Ιούλιο του 2023.

Σημειώνεται πως αυτή την περίοδο ο 25χρονος επιθετικός είναι εκτός δράσης, έχοντας υποστεί ρήξη πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο πριν από έναν μήνα περίπου, με τον παραπάνω τραυματισμό να του στερεί τη συμμετοχή από το Παγκόσμιο Κύπελλο από τη στιγμή που ήταν μέσα στις επιλογές του Ντεσάμπ για την 26μελή αποστολή της εθνικής Γαλλίας.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΛΕΙΨΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ BUNDESLIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ