ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Δεν ρίχνουν τις απαιτήσεις τους οι Λονδρέζοι για Λουκάκου, οπισθοχωρούν Νάπολι και Μίλαν

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα σε ματς της Serie A απέναντι στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα σε ματς της Serie A απέναντι στην Έμπολι | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Τσέλσι δεν φαίνεται διατεθειμένη να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις της σε μία ενδεχόμενη πώληση του Ρόμελου Λουκάκου, γεγονός που αποθαρρύνει τις Νάπολι και Μίλαν από το να προχωρήσουν περαιτέρω τη μεταγραφή.

Η Νάπολι και η Μίλαν ενδιαφέρονται σοβαρά για την απόκτηση του Ρόμελου Λουκάκου, ωστόσο παρά τις αρχικές εκτιμήσεις η Τσέλσι δεν προτίθεται να μειώσει τη τιμή πώλησης του Βέλγου στράικερ κάτω από τα 43 εκατομμύρια, δηλαδή κάτω από την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.

Αυτή η στάση των Λονδρέζων έβαλε φρένο στις "ορέξεις" των ιταλικών ομάδων, οι οποίες δεν επιθυμούν να αγγίξουν ένα τέτοιο ποσό και πλέον θα παίξουν το παιχνίδι της υπομονής με την ελπίδα πως η απουσία ενδιαφερόμενων θα ρίξει εν τέλει την τελική τιμή κοντά στα 30 εκατομμύρια.

Μάλιστα, αρκετά "ζωηρό" στις μνήμες τους είναι το παράδειγμα της Ρόμα στη περίπτωση του 31χρονου επιθετικού. Οι Τζιαλαρόσι είχαν περιμένει το προηγούμενο καλοκαίρι μέχρι τις τελευταίες μέρες του μεταγραφικού "παραθύρου" προκειμένου να υπογράψουν τον Λουκάκου και ελλείψει επιλογών η Τσέλσι ενέδωσε τελικά στο πρέσινγκ. Παρόλα αυτά, η μεταγραφική περίοδος είναι ακόμη στην αρχή της και μένει να φανεί πως θα ανταποκριθούν οι δύο σύλλογοι εφόσον παρουσιαστεί μία καλή εναλλακτική στην αγορά.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΝΑΠΟΛΙ ΜΙΛΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ