ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Τσέλσι: Ανακοίνωσε την πώληση του Μεντί στην Αλ Αχλί

Ο Εντουάρ Μεντί με τη φανέλα της Τσέλσι απέναντι στην Σαουθάμπτον για την Premier League | 30 Αυγούστου 2022
Ο Εντουάρ Μεντί με τη φανέλα της Τσέλσι απέναντι στην Σαουθάμπτον για την Premier League | 30 Αυγούστου 2022 @2022 IAN WALTON/AP IMAGES

Τον δρόμο προς την Σαουδική Αραβία πήρε ένα ακόμα σημαντικό όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με τον Εντουάρ Μεντί να αφήνει την Τσέλσι μετά από τρεις σεζόν παρουσίας και να παίρνει μεταγραφή στην Αλ Αχλί.

Μετά από τρία εξαιρετικά χρόνια στην Τσέλσι όπου πανηγύρισε μεταξύ άλλων την κατάκτηση του Champions League έχοντας απίστευτη συμβολή στην πορεία των μπλε μέχρι το βαρύτιμο τρόπαιο (κράτησε σε εννέα ματς απαραβίαστη την εστία του) ο Εντουάρ Μεντί αποχαιρετάει όχι μόνο το Λονδίνο και την Αγγλία αλλά και την Ευρώπη.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Αλ Αχλί, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να πολιορκεί εδώ και μεγάλο χρονικο διάστημα τους μπλε και τελικά να αποσπά το πολυπόθητο "ναι" τόσο της ομάδας όσο και του Γάλλου κίπερ, έναντι ενός ποσού της τάξης των 19 εκατομμυρίων ευρώ.

Σημειώνεται πως η Αλ Αχλί θα αποτελέσει τον 8ο κατά σειρά επαγγελματικό σταθμό στην καριέρα του, με τον πανύψηλο κίπερ (1.94μ) να μετράει επίσης 29 διεθνείς συμμετοχές με τη φανέλα της Σενεγάλης.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΤΣΕΛΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ