ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Στο στόχαστρό της ο Αλάμπα

Ο Ντάβιντ Αλάμπα στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ζάλτσμπουργκ για το Champions League στις 3 Νοεμβρίου.
Ο Ντάβιντ Αλάμπα στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ζάλτσμπουργκ Ⓒ 2020 ANDREAS SCHAAD/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με τον Guardian, η Τσέλσι παρακολουθεί την περίπτωση του Ντάβιντ Αλάμπα, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μπάγερν Μονάχου.

Ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού αναμένεται να έχει πρωταγωνιστή τον Ντάβιντ Αλάμπα. Το συμβόλαιο του Αυστριακού μπακ με την Μπάγερν λήγει τους επόμενους μήνες και η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών θεωρείται απίθανη.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το πάνω χέρι στην απόκτηση του Αλάμπα, ενώ στο κόλπο εμφανίζεται και η Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει ο Guardian, ο Αυστριακός μπακ έχει ακόμη έναν "μνηστήρα". Συγκεκριμένα, η Τσέλσι είναι εκείνη που πρόκειται να κάνει την κίνησή της, για να "κλέψει" τον Αλάμπα.

Μάλιστα, ο παίκτης της Μπάγερν αρέσει πολύ στον Τούχελ, ο οποίος θέλει να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή. Πέρα από τον Αλάμπα, η Τσέλσι φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης για τους Νταγιότ Ουπαμεκανό και Νίκλας Ζίλε.

Ο Αλάμπα τη φετινή σεζόν μετράει 25 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάγερν έχοντας σκοράρει δύο γκολ και έχοντας μοιράσει μία ασίστ.

Photo credits: ⓒ 2020 Andreas Schaad/Associated Press

TAGS ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ