ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: Άφησε ελεύθερο τον Κρίστενσεν μετά από 10 χρόνια συνεργασίας

Τσέλσι: Άφησε ελεύθερο τον Κρίστενσεν μετά από 10 χρόνια συνεργασίας
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ

Ο Αντρέας Κρίστενσεν αποχωρεί από την Τσέλσι μετά από 10 χρόνια παρουσίας στο Στάμφορντ Μπριτζ (τα 9 στην πρώτη ομάδα), όπως ανακοίνωσαν οι μπλε. Παρελθόν από τους Λονδρέζους και οι Ντρίνκγουοτερ, Μουσόντα και Κλαρκ-Σάλτερ.

Το φετινό καλοκαίρι είναι έντονο για την Τσέλσι αφού επικυρώθηκε η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου, με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αποχωρεί και το επιχειρηματικό σχήμα με επικεφαλής τον Τοντ Μπόλι να παίρνει τα ηνία, όμως και στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις.

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι στο μείνε-φύγε αφού υπάρχουν σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ίντερ ως δανεικός, ενώ πέρα από τον Βέλγο υπάρχουν και άλλοι παίκτες που χαιρέτησαν επίσημα το σύλλογο του δυτικού Λονδίνου.

Πρώτος άνοιξε την πόρτα της εξόδου ο Αντόνιο Ρίντιγκερ που συμφώνησε με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής (10/6) έγινε γνωστό πως άλλοι τέσσερις παίκτες δεν θα συνεχίσουν στην Τσέλσι μετά το τέλος του Ιουνίου.

Αναμφίβολα, η πιο σημαντική αποχώρηση είναι αυτή του Αντρέας Κρίστενσεν, με τους μπλε να κάνουν γνωστό πως ο Δανός διεθνής στόπερ δεν θα είναι στην ομάδα της νέας σεζόν και θα φύγει μετά από 10 χρόνια παρουσίας, εκ των οποίων τα 9 ως μέλος της πρώτης ομάδας.

"Η Τσέλσι ευχαριστεί τον Αντρέας για τη συμβολή του στις επιτυχίες μας την τελευταία δεκαετία και του εύχεται τα καλύτερα στη μελλοντική καριέρα του", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο Κρίστενσεν είναι πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια του με την Μπαρτσελόνα.

Δεν είναι πάντως ο μοναδικός παίκτης που κούνησε επίσημα μαντήλι στην Τσέλσι, αφού όπως έκανε γνωστό η ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας, θα φύγουν στα τέλη Ιουνίου, οπότε και λήγουν τα συμβόλαιά τους, άλλοι τρεις παίκτες: οι Ντάνι Ντρίνκγουοτερ, Τσάρλι Μουσόντα και Τζέικ Κλαρκ-Σάλτερ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ