ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Τσεχία - Ισπανία: Ο Γκάβι έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Φούρια Ρόχα

Ο Γκάβι της Ισπανίας σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Αλβανία στο "Κορνεγιά ελ Πρατ", Βαρκελώνη | Σάββατο 26 Μαρτίου 2022
Ο Γκάβι της Ισπανίας σε στιγμιότυπο της φιλικής αναμέτρησης με την Αλβανία στο "Κορνεγιά ελ Πρατ", Βαρκελώνη | Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Ο Γκάβι έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας, παίρνοντας για μία εβδομάδα το ρεκόρ ενός συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γκάβι έκανε το 1-1 για την Ισπανία στην Πράγα με αντίπαλο την Τσεχία για το Nations League και έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της χώρας του.

Ο 17χρονος μέσος νίκησε τον Τόμας Βατσλίκ στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου με φαλτσαριστό αριστερό σουτ και σημείωσε το πρώτο τέρμα του με το εθνόσημο στο στήθος σε επίπεδο ανδρών.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα σκόραρε σε ηλικία 17 ετών και 304 ημερών και για μία εβδομάδα πήρε το ρεκόρ που κατείχε ένας συμπαίκτης του, ο Άνσου Φάτι, που είχε σκοράρει σε ηλικία 17 ετών και 311 ημερών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ