ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Το επίπεδο των εμφανίσεών μας είναι πραγματικά χαμηλό"

Τσάβι: "Το επίπεδο των εμφανίσεών μας είναι πραγματικά χαμηλό"
Ο Τσάβι μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα με 1-0 από τη Σαχτάρ για την 4η αγωνιστική του Champions League @2023 AP IMAGES/MATTHIAS SCHRADER

Τις εμφανίσεις της ομάδας του το τελευταίο διάστημα επέκρινε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, μετά την ήττα από τη Σαχτάρ με 1-0, με τον Ισπανό να στέκεται, επίσης, στο γεγονός ότι στο γήπεδο δεν βγαίνει τίποτα από όσα δουλεύουν οι Καταλανοί.

Ακόμη μια ευρωπαϊκή ήττα για την Μπαρτσελόνα με τον Τσάβι στον πάγκο της, με τους Καταλανούς να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι από το Αμβούργο, μετά το 1-0 κόντρα στη Σαχτάρ για την 4η αγωνιστική του Champions League. Αυτή ήταν η ήττα νούμερο 5 για τον Ισπανό στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με συνέπεια να μπαίνει σε μια διόλου τιμητική λίστα.

Αυτή με τους προπονητές της ομάδας της Βαρκελώνης που έχουν ηττηθεί τις περισσότερες φορές στους ομίλους του Champions League, κατέχοντας από το βράδυ της Τρίτης (07/11) την πρωτιά σε αυτό το αρνητικό ρεκόρ.

Παράλληλα, βάσει αποτελεσμάτων, φαίνεται πως η Ευρώπη δεν πηγαίνει στον πρώην παίκτη του συλλόγου, καθώς έχει ένα από τα μικρότερα ποσοστά νικών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με -μόλις- 35%. Σε 20 ματς σε Champions League και Europa League, έχει απολογισμό 7 ηττών, 7 νικών και 6 ισοπαλιών.

Ωστόσο, τα προβλήματα για τον Ισπανό θρύλο των Μπλαουγκράνα δεν σταματούν εκεί, αφού οι "χαμηλές πτήσεις" του συνόλου του τον τελευταίο καιρό έχουν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου εντός του κλαμπ, με τον Τσάβι να δηλώνει μετά το ματς με τη Σαχτάρ, ότι οι παίκτες του κάνουν λάθη από την άμυνα μέχρι την επίθεση. Επιπλέον, τόνισε ότι η εμφάνιση κόντρα στην ουκρανική ομάδα ήταν μια από τις χειρότερες της Μπαρτσελόνα από όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας.

Κλείνοντας, στάθηκε στην αντίδραση που προσπάθησε να βγάλει η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, χαρακτήρισε δίκαιη την ήττα από την πρωταθλήτρια Ουκρανίας και ότι "το επίπεδο των εμφανίσεών μας είναι πολύ χαμηλό τη δεδομένη χρονική στιγμή".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ