ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Τσάβι: "Κόντρα στην Παρί, το Μοντζουίκ θα πρέπει να είναι σαν εκείνες τις μαγικές νύχτες στο Καμπ Νόου"

Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις
Ο Τσάβι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις © 2024 JOSE BRETON / AP IMAGES

Ο Τσάβι δήλωσε υπερήφανος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Μπαρτσελόνα και ζήτησε από από τους οπαδούς της να δημιουργήσουν μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο "Μοντζουίκ" για να σπρώξουν την ομάδα τους στους "4" του Champions League.

Η Παρί εμφανιζόταν ως το φαβορί του ζευγαριού πριν από τη σέντρα του πρώτου προημιτελικού με την Μπαρτσελόνα στο "Παρκ ντε Πρενς" όμως στο χορτάρι ανατράπηκε η κατάσταση, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να κάνουν ανατροπή στην... ανατροπή στο δεύτερο μέρος και με τα γκολ των Ραφίνια και Κρίστενσεν να παίρνουν μία τεράστια νίκη με σκορ 3-2.

Το αποτέλεσμα αυτό τους βάζει σε πλεονεκτικότερη θέση έναντι της ομάδας του Λουίς Ενρίκε ενόψει της ρεβάνς της Τρίτης (16/04, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24), με τον Τσάβι να μην εφησυχάζει όμως και να καλεί τον κόσμο της ομάδας να μετατρέψει το "Μοντζουίκ" σε "Καμπ Νόου" για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

"Είμαι πολύ υπερήφανος από τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος. Την Τρίτη έχουμε μπροστά μας μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Το Μοντζουίκ χρειάζεται να θυμίσει μία από εκείνες τις μαγικές νύχτες στο Καμπ Νόου", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Καταλανών, για να προσθέσει:

"Οι ομάδες του Λουίς Ενρίκε παίζουν πάντα επιθετικά. Εμείς θέλουμε να επιτεθούμε και να πάρουμε τη νίκη στο παιχνίδι. Θα χρειαστεί να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε".

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές της "Μπάρτσα", τους εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Πέδρι, με τον Ισπανό διεθνή μεσοεπιθετικό να αποκαλύπτει πως η διοίκηση προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο και να δηλώνει για το ματς:

"Η Μπαρτσελόνα ήταν πάντα η ομάδα των ονείρων μου, θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς και να γιορτάσουμε μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν πρόκειται να παραδοθεί η Παρί, θα πρέπει να βγούμε πεινασμένοι στο χορτάρι. Η ομάδα ανυπομονεί για το ματς, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι που είμαστε δυνατότεροι στην άμυνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ