ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τσακίρης:"Περιμένω την οριστική απόφαση"

Τσακίρης:"Περιμένω την οριστική απόφαση"
Νέογήπεδο

Την τελική απόφαση του Δήμου περιμένει ο K. Τσακίρης για το νέο γήπεδο, όπως τόνισε στο SPORT 24

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σε επικοινωνία του με το SPORT24 τόνισε ότι θα τοποθετηθεί πλήρως όταν του γίνει γνωστή η οριστική απόφαση, ωστόσο έκανε λόγο για μία στενόχωρη στιγμή και πρόσθεσε:« Δεν γίνεται το έργο χωρίς τον Δήμο και τον Ερασιτέχνη, θα γίνει σίριαλ Έχουμε κόκκινο φως».

Nαι μεν αλλά για το παλάτι

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Σμύρνης για το μεγαλόπνοο σχέδιο του Κωνσταντίνου Τσακίρη της ανέγερσης του νέου αθλητικού κέντρου του Πανιωνίου, ήταν μαραθώνια την Δευτέρα(18/6) και δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης.

Ο δήμος μπορεί να παρουσιάστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ανέγερσης του "κυανέρυθρου" παλατιού ανάβοντας το πράσινο φως, ωστόσο οι εμπορικές χρήσεις που προβλέπονται στο σχέδιο, αποτέλεσαν το σημείο αιχμής.

Ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "SuperSport Fm 94,6" τα παραπάνω, επισημαίνοντας ότι το δημοτικό συμβούλιο είπε ναι στο γήπεδο αλλά δεν ενέκρινε τις εμπορικές χρήσεις 12.000 τετραγωνικών μέτρων που προβλέπονται στο σχέδιο, αντιπροτείνοντας να συμβάλει οικονομικά στο πλάνο για να καλυφθούν τα έξοδα.

O Γιώργος Κουτελάκης αναφερόμενος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αρχικά είπε :"Ο Δήμος αναζητούσε ομοφωνία για ένα έργο τόσο μεγάλης κλίμακας και τόσο μεγάλου κόστους. Είναι μία καλή βάση για να γίνει αυτό το αθλητικό κέντρο να μην υπάρχουν αντιρρήσεις.

Είναι αλήθεια πως το Δημοτικό Συμβούλιο είπε ναι στο αθλητικό κέντρο, ως πρώτη φάση. Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης είναι κύριος του έργου και χθες δέχτηκε κατά πλειοψηφία την ανέγερση του γηπέδου.

Ενέκρινε τις μικρές παρεκκλίσεις, αλλά εξέφρασε αντιρρήσεις για τη δημιουργία εμπορικού κέντρου ως πόλο έλξης της ευρύτερης κίνησης της περιοχής.

Ζητήσαμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να δούμε πώς ο ίδιος ο Δήμος Νέας Σμύρνης θα συμβάλει στο έργο είτε ο ίδιος οικονομικά είτε αναζητώντας οικονομικούς πόρους, προκειμένου να καλυφθεί η απώλεια εσόδων από την μη δημιουργία εμπορικού κέντρου.

Εμείς λέμε ελάτε να δούμε πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε κι εμείς σε αυτό το πρότζεκτ. Με βάση την τελική τοποθέτηση του κύριου Τσακίρη, που είπε πως θα πρέπει να μιλήσουμε τις επόμενες δύο ημέρες, και αφού ο Δήμος πάρει το business plan και το μελετήσει, εμείς τουλάχιστον σαν δημοτική αρχή θα αρχίσουμε να αναζητούμε τρόπους για να έχουμε συμμετοχή στο πρότζεκτ".

Στην συνέχεια εξάλλου ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης επιβεβαίωσε ότι τόσο η ΠΑΕ όσο και η κατασκευαστική εταιρεία αναφέροντας:" Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης, που είναι ευτύχημα που βρίσκεται στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη, πιστεύω πως με ψυχραιμότερες σκέψεις για την ουσία της βούλησής μας θα επιστρέψει στο τραπέζι της συζήτησης. Η μεγαλύτερη ασφάλεια για τον κύριο Τσακίρη είναι η ύπαρξη ενός Δήμου που τα έχει δώσει όλα διαχρονικά για τον Πανιώνιο".



















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ