LIGUE 1

Τρουά - Παρί Σεν Ζερμέν 1-2: Ανατροπή σε δύο λεπτά και πρώτο τρίποντο για την Παρί

Ο Μάουορο Ικάρντι πανηγυρίζει το γκολ που σημεώισε με την Τρουά
Ο Μάουορο Ικάρντι πανηγυρίζει το γκολ που σημεώισε με την Τρουά © 2021 FRANCOIS MORI / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με την Τρουά κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά να φτάσει στην ανατροπή του σκορ και να ξεκινήσει με το δεξί της υποχρεώσεις της στη Ligue 1 για τη σεζόν 2021-22.

Στον απόηχο των φημών για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 2-1 την Τρουά στην πρεμιέρα της στη Ligue 1 χωρίς όμως να πείσει με την απόδοση της πως είναι το νούμερο ένα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Τρουά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να φοβάται την Παρί και με σκοπό να ευχαριστηθεί το πρώτο της παιχνίδι στην επιστροφή της στη Ligue 1. Από την άλλη η ομάδα του Ποτσετίνο παρατάχθηκε μεταξύ άλλων χωρίς τους Ντοναρούμα, Σέρχιο Ράμος, Βεράτι, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 9' όταν σε κόρνερ από τα δεξιά ο Ελ Χαζάμ πήρε την κεφαλιά, νικώντας όλη την άμυνα της Παρί και έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν μπει στο γήπεδο έχοντας την εντύπωση πως θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στους νεοφώτιστους άρχισαν να ανεβάζουν την απόδοση τους μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Η διαφορά ποιότητας ήταν τέτοια όμως που η Παρί μέσα σε δύο λεπτά σημείωσε δύο τέρματα.

Αρχικά στο 19' ο Ερέρα έδωσε στον Χακίμι που στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα πέτυχε και το πρώτο του γκολ με ωραίο διαγώνιο βολέ νικώντάς τον Γκαλόν. Στο 21' ο Ερέρα και πάλι έδωσε τον Εμπαμπέ που βγήκε δεξιά, πέρασε τον γκολκίπερ της Τρουά και γύρισε προς τον Ικάρντι που με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-1.

Η Τρουά δεν το έβαλε κάτω όμως και στο 28' θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια αλλά ο Νάβας έκανε μια εξαιρετική απόκρουση σε σουτ του Ριπάρτ μέσα από την περιοχή. Ανάλογη φάση και στο 35' όπου ο Ριπάρτ έκανε το σουτ στην κίνηση για να διώξει και πάλι ο Νάβας.

Το δεύτερο 45λεπτο κύλησε χωρίς φάσεις για τις δύο ομάδες και με την Παρί να παίζει με τη φωτιά από τη στιγμή που δεν έβαζε ένα ακόμη γκολ αλλά η Τρουά παρά τις ευκαιρίες που είχε δεν κατόρθωσε να σκοράρει ξανά και να οδηγήσει σε γκέλα την ομάδα του Ποτσετίνο.

ΤΡΟΥΑ: Γκαλόν, Καμπορέ, Αζαμούμ, Γκιραντόν, Ελ Χαζάμ (87' Ζουκρού), Κονέ, Τσάσμποστ (63' Μπαλντέ), Κουαμέ, Ταρντιού, Ριπάρτ, Τουζγκάρντ (Κουχάρεβιτς).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Χακίμι, Κέχρερ, Κιμπεπέ, Ντιαλό, Ερέρα, Ντανίλο, Βαινάλντουμ, Εμπαπέ (90' Σαράμπια), Ικάρντι, Ντράξλερ (76' Εμπίμπ).

TAGS LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ