MLS

Τρομερός Γιακουμάκης με ένα γκολ και δύο ασίστ, οδήγησε την Ατλάντα στην νίκη με 4-2 επί των Κολόμπους Κρου

Τρομερός Γιακουμάκης με ένα γκολ και δύο ασίστ, οδήγησε την Ατλάντα στην νίκη με 4-2 επί των Κολόμπους Κρου
PRINTSCREEN

Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιώργο Γιακουμάκη στα playoffs του MLS, με τον διεθνή επιθετικό να σημειώνει ένα γκολ και δύο ασίστ, οδηγώντας την Ατλάντα Γιουνάιτεντ στον θρίαμβο με 4-2 επί των Κολόμπους Κρου και στο 1-1 στην σειρά.

Λίγες ημέρες αφότου κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου παίκτη στο MLS - αφήνοντας πίσω του στην ψηφοφορία τον Λιονέλ Μέσι - ο Γιώργος Γιακουμάκης πήρε - πάλι - το όπλο του και οδήγησε την Ατλάντα Γιουνάιτεντ σε σπουδαία νίκη με 4-2 επί των Κολόμπους Κρου για τα playoffs του MLS με 1 γκολ και 2 ασίστ! Με αυτή την νίκη η Ατλάντα ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά και την έστειλε σε 3ο παιχνίδι.

Ο διεθνής επιθετικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, όταν με μία καρφωτή κεφαλιά αξιοποίησε την σέντρα του Λένον, κάνοντας το σκορ 1-0. Αυτό ήταν το 18ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Με τους Κρου να ισοφαρίζουν άμεσα σε 1-1, ακολούθως ο Γιακουμάκης έδωσε την ασίστ στον Ξάντε Σίλβα για το 2-1, μέσα σε αποθέωση στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ήταν πάλι ο Γιακουμάκης που έδειξε την δημιουργική του ικανότητα, δίνοντας την ασίστ για το γκολ του Έντουιν Μουσκέρα για το 3-1.

Το παιχνίδι είχε πάρει πλέον τον δρόμο του, με την Ατλάντα να σημειώνει - με τον Τιάγκο Άλμαντα - και τέταρτο γκολ, με την Κολόμπους να μειώνει στο φινάλε σε 4-2.

TAGS MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ