ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Βραβεία ΠΣΑΠΠ 2022, Μπακασέτας: "Την τελευταία φορά που ήμουν σε αυτή τη σκηνή πάλευα με την κατάθλιψη"

Βραβεία ΠΣΑΠΠ 2022, Μπακασέτας:  "Την τελευταία φορά που ήμουν σε αυτή τη σκηνή πάλευα με την κατάθλιψη"
INTIME SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας προχώρησε σε μια τρομερή αποκάλυψη κατά την παραλαβή του βραβείου του στη γιορτή του ΠΣΑΠΠ, καθώς αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Ο Τάσος Μπακασέτας αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής στο Εξωτερικό για τη σεζόν 2021/22. Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας κατά την παραλαβή του βραβείου του προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, καθώς μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Αφού πρώτα μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με τις μικρότερες κατηγορίες, μίλησε για το πρόβλημά του, το οποίο αντιμετώπιζε την προηγούμενη φορά που ήταν στα βραβεία του συνδέσμου.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός της Τράμπζονσπορ δεν είναι ο πρώτος που μιλά για το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές, πολλές φορές όταν "σβήνουν" τα φώτα της δημοσιότητας ή όταν βιώνουν δύσκολες στιγμές (όπως ο "Μπάκα").

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας: "Να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον ΠΣΑΠΠ, σε όλους τους συντελεστές. Είναι πραγματικά όμορφο να βλέπεις πρόσωπα που είχες χρόνια να δεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια του Άλκη για τη δύναμη ψυχής που έδειξαν. Είναι ένα κόσμημα για την κοινωνία και τους ευχαριστώ που βρεθήκαν εδώ σήμερα.

Δεν μπορώ να μην σχολιάσω την Super League 2 διότι είναι διαφορετικό να βλέπεις σε τι γήπεδα κάνουν προπόνηση, δεν έχουν τα πολύ απλά πράγματα αλλά το πιο λυπηρό είναι να βλέπεις τους ανθρώπους που το ζουν καθημερινά ότι έχουν ανάγκη καλύτερες συνθήκες.

Οι μικρότερες κατηγορίες. είναι πυρήνας της Εθνικής μας γιατί και η Εθνική ομάδα έχει ανάγκη από Έλληνες ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε την Κροατία είναι στους «4» του Μουντιάλ. Δεν είναι δικαιολογία πως είμαστε 11.5-12 εκατομμύρια πληθυσμός. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Όλοι που ασχολούνται στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να το κάνουν από ευχαρίστηση. Οι ποδοσφαιριστές σε αυτή την κατηγορία είναι ήρωες. Το κάνουν από αγάπη".

Τέλος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για την περιπέτειά του: "Τέλος, έχουμε ως αθλητές αρκετές διακρίσεις αλλά όταν σε ψηφίζουν οι ίδιοι οι συνάδελφοί σου δεν υπάρχει κάτι πιο τιμητικό. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Μου δίνουν μεγάλο κίνητρο. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί την τελευταία φορά πάλευα με την κατάθλιψη.

Δεν το λέω για να το παίξω κάτι οτιδήποτε, θέλω να περάσω δύο μηνύματα. Δεν είμαστε ρομπότ. Είμαστε και εμείς άνθρωποι, σκεφτόμαστε προβληματιζόμαστε. Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοί μου που περνάνε πιο δύσκολα. Θέλω να περάσω σαν μήνυμα ότι όλοι περνάνε δύσκολα, αλλά πρέπει να μην τα παρατάμε. Αν βάζεις όλο σου το είναι τότε σίγουρα θα πετύχεις. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια".

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ