ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερή απάντηση Βαλβέρδε για την ενδεχόμενη απόλυση Λοπετέγκι!

Barcelona coach Ernesto Valverde sits in the bench prior to the Champions League, Group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona coach Ernesto Valverde sits in the bench prior to the Champions League, Group B soccer match between Barcelona and Inter Milan, at the Nou Camp in Barcelona, Spain, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Ο θριαμβευτής του Clasico Ερνέστο Βαλβέρδε δέχτηκε ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου για τον Τζουλέν Λοπετέγκι και έδειξε για μία ακόμα φορά την κλάση, το ήθος αλλά και το... χιούμορ που τον διακατέχει.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι "καβάλα στ'άλογο" με νταμπλ στην πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα, πρώτη θέση φέτος στη βαθμολογία μετά από 10 αγωνιστικές και με το 5-1 επί της Ρεάλ, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά το Clasico απέδειξε πως δεν είναι απλά καλός προπονητής αλλά και άψογος χαρακτήρας.

Και αυτό γιατί ρωτήθηκε για το μεγάλο χαμένο του ντέρμπι, τον Τζούλεν Λοπετέγκι που μετράει πλέον ώρες στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον "Τσινγκούρι" να στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στον συνάδελφό του, όπως επίσης και σε άλλους προπονητές μεσω μίας "δυνατής" ατάκας.

"Ο Λοπετέγκι είναι σε μία περίπλοκη κατάσταση σήμερα. Δεν μου αρέσει να απολύεται ένας προπονητής, ούτε ο Λοπετέγκι, ούτε ο προπονητής της Ουέσκα, ούτε ο προπονητής της Γρανάδα", δήλωσε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει με χιούμορ: "Και φυσικά ούτε και ο προπονητής της Μπαρτσελόνα μου αρέσει να απολύεται".

Real coach Julen Lopetegui, left, hugs with Barcelona coach Ernesto Valverde prior the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Joan Monfort)
Real coach Julen Lopetegui, left, hugs with Barcelona coach Ernesto Valverde prior the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Joan Monfort) AP PHOTO/JOAN MONFORT

Αναφορικά με το παιχνίδι και την άνετη επικράτηση, ο 54χρονος τεχνικός είπε: "Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα νίκη, αλλά όχι με τέτοιο αποτέλεσμα. Η Ρεάλ προσπάθησε να κάνει ένα καλό ματς αλλά απέτυχε και ήρθε αυτό το τεράστιο αποτέλεσμα. Όταν νικάμε, είμαι ήρεμος και ευτυχισμένος και επιπλέον μπορώ να έχω καλο ύπνο".

Ερωτηθείς για παίκτες, δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στον Σουάρες που σημείωσε χατ-τρικ αλλά και στον Σέρτζι Ρομπέρτο: "Πέρυσι γινόταν λόγος για το σκοράρισμα του Σουάρες, όταν δεν έβρισκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Με σκληρή δουλειά επέστρεψε και σκόραρε. Απόψε ουδείς με ρώτησε για τον Σουάρες επειδή σκόραρε χατ-τρικ. Ο Σέρτζι Ρομπέρτο είναι ένα κόσμημα για μας, μπορεί να παίξει σε πολλές διαφορετικές θέσεις και έχει ένα απίστευτο ταλέντο".

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 5-1 (HIGHLIGHTS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ