EURO 2020

Τρίπιερ: "Έχουμε αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια"

Ο Κίεραν Τρίπιερ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας
Ο Κίεραν Τρίπιερ με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας © 2021 ALESSANDRA TARANTINO / POOL PHOTO / AP IMAGES

Ο Κίεραν Τρίπιερ θεωρεί ότι η εθνική Αγγλίας έχει προοδεύσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, καθώς έχει αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, χάρη στους οποίους θα δημιουργήσουν τη δική τους ιστορία με την κατάκτηση του Euro 2020.

Ο Κίεραν Τρίπιερ σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τη Δανία για τον αυριανό ημιτελικό του Euro 2020 (07/07, 22:00, ΑΝΤ1 και LIVE SPORT24) ανέφερε ότι η εθνική Αγγλίας έχει προοδεύσει αρκετά από το Μουντιάλ του 2018, καθώς η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά σε πρόσωπα.

Ο αριστερός μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης αναφέρθηκε και στον Κριστιάν Έρικσεν με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στην Τότεναμ, παραθέτοντας τη στιγμή που η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είδε το συμβάν με τον Κριστιάν Έρικσεν.

Συγκεκριμένα ο Κριστιάν Έρικσεν ανέφερε: "Πιστεύω ότι αυτά τα δύο χρόνια έχουμε αλλάξει πολύ σαν ομάδα και είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε την ιστορία μας. Αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε".

"Υπάρχουν μόνο έξι ή επτά παίκτες από εμάς από την ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (2018), καθώς έχουμε αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες αυτή τη στιγμή".

"Στο Nations League είμαστε στα ημιτελικά και τώρα παίζουμε με τη Δανία στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Έχουμε προοδεύσει αρκετά τα τελευταία χρόνια".

Για τον Έρικσεν: "Ήμασταν στο λεωφορείο και είδαμε από τις οθόνες το περιστατικό, μετά το παιχνίδι με την Κροατία. Είναι σημαντικό που είναι μαζί μας, η κατάστασή του προοδεύει. Είναι δύσκολο να μιλήσω γι' αυτόν γιατί ήμασταν συμπαίκτες. Ήμουν κοντά με τον Έρικσεν".

"Του έστειλα μήνυμα, δεν το έκανε κατευθείαν, του έστειλα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τώρα ήρθε η ώρα να τον αφήσουμε στην ηρεμία του, με την οικογένειά του και τα παιδιά του. Θέλουμε να βελτιωθεί η ανάρρωσή του".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ