Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρίκαλα: Πρώην ποδοσφαιριστής της Super League και επιχειρηματίας συνελήφθησαν για κατοχή κοκαΐνης

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ EUROKINISSI

Σύμφωνα με το NEWS247 συνελήφθησαν δύο άτομα στην περιοχή των Τρικάλων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, τα οποία βρίσκονταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες μέρες από τις αρχές, με τον ένα εξ αυτών να είναι πρώην ποδοσφαιριστής της Super League.

Με ποσότητα κοκαϊνης συνελήφθησαν δυο άτομα, το βράδυ του Σαββάτου (01/04), στην περιοχή των Τρικάλων όπως αναφέρει το NEWS247.

Σύμφωνα με το trikalavoice, πρόκειται μάλιστα για ένα εν ενεργεία ποδοσφαιριστή ομάδας Γ’ Εθνικής, ο οποίος παλιότερα είχε αγωνιστεί και στην Super League και στο εξωτερικό και έναν νεαρό επιχειρηματία ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Οι δυο άντρες βρίσκονταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες μέρες και το βράδυ του Σαββάτου τους έγινε “μπλόκο” στα διόδια του Ε-65 από άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων και της ΟΠΚΕ.

Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο δεν βρέθηκε κάτι, ωστόσο στη συνέχεια και αφού μεταφέρθηκαν στην Α.Δ. Τρικάλων βρέθηκαν σε απόκρυφα σημεία του σώματος του επιχειρηματία 90 γραμμάρια κοκαΐνης.

Πηγή: NEWS247

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ