SUPER LEAGUE 2

Τρίκαλα - ΠΑΟΚ Β' 0-6: Άνετο διπλό για τον Δικέφαλο

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στα Τρίκαλα
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ Β' πανηγυρίζουν γκολ απέναντι στα Τρίκαλα INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ Β' επικράτησε 6-0 των Τρικάλων για την 32η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2. Με πολλά προβλήματα οι υποβιβασμένοι Τρικαλινοί που αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες απ' το 3'.

Ο ΠΑΟΚ Β' πέρασε άνετα από τα Τρίκαλα, καθώς επικράτησε 6-0 για την 32η αγωνιστική της Super League 2. Έτσι πήρε τη δεύτερη σερί του νίκη απέναντι στην ομάδα που έχει υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία. Ο ΠΑΟΚ Β' είναι στην 7η θέση με 41 πόντους, στην 17η με 21 οι Τρικαλινοί.

Τα Τρίκαλα των πολλών προβλημάτων έπαιξαν με δέκα εξαιτίας του τραυματία Νιάρου από το 3' και του τιμωρημένου Ριζογιάννη. Ο Φασίδης έκανε το 1-0, ενώ στο 15' ο Κούτσιας ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Πριν απ' τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γρόσδης πέτυχε το τρίτο γκολ των φιλοξενουμένων. Στο 64' ο Τζίμας με πλασέ πέτυχε το 4-0, με τον Καλουτσικίδη να γράφει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87' ο Τζήμας.

Τρίκαλα: Περλέσι, Σανδραβέλης, Φουτσίνι, Γκοβίνας, Κλεμέντε, Γκιντεκέ, Ιωαννίδης, Ευθυμιου, Ζησόπουλος, Μυλόπουλος

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου (64′ Καλουτσικίδης), Κουλιεράκης, Τσαούσης, Γρόσδης, Μελετίδης, Τάχατος, Φασίδης, Κούτσιας, Σπυρίδης

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους της Super League 2

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ