ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τρίκαλα - Νίκη Βόλου 0-1: Διπλό με πέναλτι του Ροχάνο και πρόκριση στους 16 του Κυπέλλου

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση ανάμεσα στα Τρίκαλα και τη Νίκη Βόλου
Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση ανάμεσα στα Τρίκαλα και τη Νίκη Βόλου EUROKINISSI

Την πρόκριση στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε 1-0 εκτός έδρας των Τρικάλων. Σκόρερ ο Ροχάνο στο 73'.

Η Νίκη Βόλου πανηγύρισε την πρόκρισή της στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Βοσνιάδη επικράτησε 1-0 των Τρικάλων. Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και φάσεις, όμως η μπίλια έπεσε στους Βολιώτες.

Μετά από ένα ισόπαλο 0-0 η λύση βρέθηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μιράντα έπεσε στην περιοχή, έπειτα από ντρίμπλα του και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα στο 71ο λεπτό. Ο Ροχάνο ανέλαβε την εκτέλεση και στο 73ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1.

Μέχρι και το φινάλε του παιχνιδιού τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν προκειμένου να στείλουν το ματς στην παράταση. Οι γηπεδούχοι έμειναν και με δέκα παίκτες καθώς στο 87' ο Παρέδες είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι.

ΑΟ Τρίκαλα: Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Κουσκουνάς, Χειρίτραντας.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Ροχάνο

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 5ης φάσης

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ