ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Τρία πράγματα που δεν ήξερες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο © 2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Τρία fun facts για τον πολυάσχολο Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν σταματάει να σπάει ρεκόρ στο γήπεδο και στην καθημερινή του ζωή και βάζει γκολ στην περιποίηση με το νέο ULTREX MEN 3 IN 1.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Σπόρτινγκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, Γιουβέντους), το Euro και το Nations League με την Πορτογαλία, όπως και πέντε Χρυσές Μπάλες.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν σταματάει να πληγώνει τους αντιπάλους του βρίσκοντας συνεχώς δίχτυα. Παράλληλα, εκτός ποδοσφαίρου διατηρεί μία πολυάσχολη ζωή. Είναι οικογενειάρχης, λατρεύει τα supercars, ενώ είναι και επιχειρηματίας διατηρώντας για παράδειγμα ξενοδοχεία σε διαφορετικές πόλεις.

Ο Ρονάλντο είναι συνεχώς απασχολημένος, ωστόσο πάντα παραμένει στην... πένα, με τα μαλλιά του περιποιημένα. Άλλωστε, ο CR7 χρησιμοποιεί το νέο ULTREX MEN 3 IN 1 σκοράροντας τριπλά. Πάμε να δούμε τρία fun facts για την ζωή και την καριέρα του Κριστιάνο.

1. Το αεροδρόμιο της Μαδέρα έχει το όνομά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γεννήθηκε στην Μαδέρα στην Πορτογαλία, πριν να μετακομίσει στην Λισαβόνα και να μεγαλώσει την καριέρα του. Ο CR7 δεν ξεχνάει τις ρίζες του και γι' αυτόν τον λόγο οι κάτοικοι της περιοχής του το αναγνωρίζουν.

Έτσι, από το 2016 το όνομα του αεροδρομίου της πόλης είναι "Cristiano Ronaldo International Airport". Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει μπει σε μία λίστα ατόμων, όπως ο JFK και ο Τζον Λένον, που έχουν αεροδρόμιο με το όνομά τους.

Όποτε φυσικά το επισκέπτεται έχει στην βαλίτσα του το ULTREX MEN 3 IN 1. Συνδυάζει, ό,τι ακριβώς ζητάει ένας άνδρας, σαμπουάν, conditioner και αφρόλουτρο μαζί.

2. Μύθος στο χορτάρι, μύθος και στα social media

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα φαινόμενο. Ωστόσο, μένει συχνά σε επαφή με τους φανς του μέσω των social media. Μοιράζεται συνεχώς την επιτυχία του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις οικογενειακές του στιγμές στους λογαριασμούς που διαθέτει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Είναι πλέον ένας influencer με 464 εκατομμύρια ακολούθους, τους περισσότερους από κάθε άλλον χρήστη σπάζοντας όλα τα ρεκόρ και στα social media. Γι' αυτό τον λόγο θέλει να βρίσκεται πάντα στην εντέλεια. Το νέο ULTREX MEN 3 IN 1, το οποίο ο CR7 χρησιμοποιεί ανελλιπώς προσφέρει μαλλιά χωρίς πιτυρίδα και ολοκληρωμένη περιποίηση σε μαλλιά και σώμα.

3. Έχει σκοράρει σε κάθε λεπτό ποδοσφαιρικού αγώνα

Συνολικά στην καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πετύχει 815 γκολ. Έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σύμφωνα με τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS), αλλά και με τη FIFA. Ένας αριθμός που σίγουρα θα διευρυνθεί.

Αξιοσημείωτο το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει κάθε λεπτό. Είναι μία πραγματική μηχανή των γκολ. Από το 1ο έως το 90ο λεπτό ενός ποδοσφαιρικού αγώνα έχει βρει τουλάχιστον μία φορά δίχτυα στην καριέρα του. Ακόμη ένα ρεκόρ που έχει προσθέσει στη συλλογή του.

Ο CR7 μετά από έναν δύσκολο αγώνα αρέσκεται στην περιποίηση και το νέο ULTREX MEN 3 IN 1 του προσφέρει την κατάλληλη αναζωογονητική φρεσκάδα.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ