ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρέντσιν - Παναθηναϊκός 3-4: Με χατ-τρικ Μπιλάλ οι πράσινοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του Youth League

Ο Μπιλάλ πανηγυρίζει γκολ του στο Παναθηναϊκός - Τρέντσιν
Ο Μπιλάλ πανηγυρίζει γκολ του στο Παναθηναϊκός - Τρέντσιν EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Κ19 επικράτησε 4-3 της Τρέντσιν στη Σλοβακία και σε συνδυασμό με το 2-0 της Λεωφόρου οι πράσινοι πήραν την πρόκριση για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Youth League. Χατ-τρικ πέτυχε ο εκπληκτικός Μπιλάλ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία πρόκριση για την επόμενη φάση του Youth League. Τι κι αν η Τρέντσιν ισοφάρισε με 3-1 το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0 στη Λεωφόρο), οι πράσινοι έκαναν μία μεγάλη αντεπίθεση και πήραν τη νίκη με 4-3.

Ο Μπιλάλ ήταν ο πρωταγωνιστής του τριφυλλιού, καθώς πέτυχε χατ-τρικ. Κάπως έτσι είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με εννέα γκολ σε τρία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί.

Οι πράσινοι θα μπουν στις 8 Νοεμβρίου στην κλήρωση των μπαράζ της φάσης των 16 του Youth League.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι: Άγιαξ, Πόρτο, Ίντερ, Άιντραχτ, Ζάλτσμπουργκ, Σαχτάρ, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 6ο λεπτό με τον Μισούντα. Ωστόσο ο Παναθηναϊκός απάντησε άμεσα και στο 11ο λεπτό ο Μπιλάλ έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους η Τρέντσιν ισοφάρισε το συνολικό σκορ με τα δύο τέρματα του Πραζένκα στο 21' και στο 29'.

Όμως, η Κ19 των πρασίνων με πλασέ του Μπιλάλ, έπειτα από σέντρα του Βολάκη πήρε ξανά προβάδισμα πρόκρισης. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής σημείωσε και χατ-τρικ στο 68ο λεπτό ευστοχώντας από την άσπρη βούλα.

Στο 80ο λεπτό ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον θρίαμβό του. Ο Κυριόπουλος εκτέλεσε φάουλ με συρτό σουτ στην κλειστή γωνία του Λάπος και πέτυχε το 4-3 για τους πρασίνους.

ΤΡΕΝΤΣΙΝ: Λάπος, Μισούντα, Ντάνιχελ, Σεμπέν, Πρεκόπ, Χαϊόβσκι (85' Σκουλτέτι), Χολί (85' Χοντούρ), Μπεντνάρ (73' Φιάλα), Ντεμίτρα (73' Ζάβακι), Μούρκο (85' Μπούλκο), Πραζένκα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναγάκος, Τσεβάς, Προδρομίτης, Φικάι, Παυλάκης, Συμεωνίδης (84' Σπαθάρης), Λιατίφης (46' Κατρής), Καλοσκάμης, Κυριόπουλος (84' Καλός), Βολάκης (89' Νταμπίζας), Μπιλάλ (73' Ναλιτζής)

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ YOUTH LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ