ΤΟΥΡΚΙΑ

Τρελά σκηνικά στο φινάλε του Τράμπζονσπορ - Αντάλιασπορ με εισβολή οπαδών στο χορτάρι

TRABZON, TURKIYE - APRIL 30: Trabzonspor fans celebrate after Trabzonspor win Turkish Super Lig title, clubs 1st league title since 1984 following Turkish Super Lig soccer match between Trabzonspor and Antalyaspor in Trabzon, Turkiye on April 30, 2022. Hamza Onder Kuloglu / Anadolu Agency (Photo by Hamza Onder Kuloglu / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
TRABZON, TURKIYE - APRIL 30: Trabzonspor fans celebrate after Trabzonspor win Turkish Super Lig title, clubs 1st league title since 1984 following Turkish Super Lig soccer match between Trabzonspor and Antalyaspor in Trabzon, Turkiye on April 30, 2022. Hamza Onder Kuloglu / Anadolu Agency (Photo by Hamza Onder Kuloglu / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) PHOTO BY HAMZA ONDER KULOGLU / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας από την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη ήταν επεισοδιακή, αφού πριν το φινάλε του αγώνα υπήρχε εισβολή των φιλάθλων της στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν πριν... απομακρυνθούν.

Η Τράμπζονσπορ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Τουρκίας για 7η φορά στην ιστορία της αλλά πρώτη μετά από 38 χρόνια και το γεγονός αυτό έκανε τον κόσμο της να βιώσει με πολύ έντονο τρόπο την επιστροφή στην κορυφή.

Αυτό το διαπίστωσαν άπαντες κατά τη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με την Αντάλιασπορ, με την ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη να χρειάζεται έναν πόντο για να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο και να μην κινδυνεύει από την Φενέρμπαχτσε στις τελευταίες αγωνιστικές και να τον βρίσκει, μένοντας στο 2-2.

Ήταν ωστόσο τέτοια η δίψα του κόσμου να ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και να σφραγιστεί ο τίτλος ώστε να μην περιμένουν μέχρι να γίνει αυτό, αφού εκατοντάδες φίλαθλοί της εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να πανηγυριζουν, εντελώς πρόωρα.

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρχουν εκκλήσεις από τα μεγάφωνα να απομακρυνθούν άμεσα για να λήξει ομαλά το παιχνίδι, κάτι που έγινε μέσα σε ελάχιστα λεπτά, για να δοθεί φινάλε λίγο αργότερα και να ακολουθήσει νέα εισβολή, με τους οπαδούς να αγκαλιάζουν τους παίκτες για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί αυτή την ιστορία επιτυχία για την ομάδα της Τραπεζούντας.

Πανηγυρισμοί που δεν περιορίστηκαν εντός γηπέδου αλλά επεκτάθηκαν και εκτός, με χιλιάδες φίλους της "Τραμπ" να βγαίνουν στους δρόμους της πόλης για να γιορτάσουν την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα τους.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ