ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις μέρες εκτός ο Γλύκος

INTIME SPORTS

Χωρίς τον Παναγιώτη Γλύκο θα πραγματοποιηθούν οι τρεις επόμενες προπονήσεις της Εθνικής ομάδας ενόψει του δεύτερου αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με αντίπαλο την Ιαπωνία.

Εκτός προπονήσεων για τις επόμενες τρεις ημέρες θα παραμείνει ο Παναγιώτης Γλύκος. Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος λόγω των ενοχλήσεών του στο μάτι, μιας και ταλαιπωρείται από φλεγμονή.

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε την Κυριακή το νοσοκομείο του Αρακαζού για να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη επανεκτίμηση της κατάστασής του.

Οι γιατροί του συνέστησαν να παραμείνει εκτός προπονήσεων για ένα τριήμερο, όπερ σημαίνει ότι αρχής γενομένης από απόψε, δεν υπολογίζεται άμεσα από τον Φερνάντο Σάντος.

Η προπόνηση της Δευτέρας (16/6) στο “Εστάντιο Λουριβάλ Μπαπτίστα” έχει οριστεί για τις 17:30, ενώ η επόμενη συνέντευξη Τύπου για την Τρίτη (17/6) στις 13:30 (ξενοδοχείο Radisson).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ