Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Φουστέρ

Άτυχος στάθηκε ο Νταβίδ Φουστέρ, καθώς υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός δράσης για 3 εβδομάδες. Διαβάστε το ρεπορτάζ...
Ένα πολύτιμο και σημαντικό του όπλο θα στερηθεί για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Πρόκειται για τον Νταβίδ Φουστέρ, που ένιωθε ενοχλήσεις από την Πέμπτη και την Παρασκευή πήγε στο Metropolitan.
O Ισπανός άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού. Αυτό σημαίνει πως δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, για περίπου τρεις με τέσσερις εβδομάδες και μάλιστα σε κρίσιμα ματς.
Συγκεκριμένα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα χάσει το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αλλά και τις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος με Άρη (εκτός), ΟΦΗ (εντός) και πιθανότατα ΑΕΚ (εκτός).
Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο Νταβίδ Φουστέρ είχε αρχίσει να… παίρνει μπρος και να γίνεται ολοένα και περισσότερο μέλος της βασικής ενδεκάδας που επέλεγε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις του μεγάλου σκόρερ στο Μονπελιέ, Κώστα Μήτρογλου, αλλά και τον Ολυμπιακό που ανέβηκε στη γενική βαθμολογία της UEFA.