ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Τρεις απολύσεις προπονητών σε πέντε αγωνιστικές ο Παναιγιάλειος!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κουρμπανάς EUROKINISSI SPORTS

Στη Football League έχουν δοθεί πέντε αγώνες και όμως ο Παναιγιάλειος προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (27/11) στην τρίτη απόλυση προπονητή από το καλοκαίρι. Τέλος και ο Κουρμπανάς!

Μία μέρα μετά την εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΑΟ Τρίκαλα, η διοίκηση του Παναιγιάλειου αποφάσισε να απολύσει τον προπονητή της, Νίκο Κουρμπανά. Ο Κορίνθιος τεχνικός πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα σε επτά ματς (κάθισε και σε δύο ματς Κυπέλλου), με απολογισμό 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι Αιγιώτες θα προχωρήσουν στην πρόσληψη του τέταρτου διαφορετικού προπονητή και ενώ έχουν γίνει μόλις πέντε αγωνιστικές στη Football League. Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Σπανό (νυν τεχνικό του Άρη), η συνέχεια με τον Σπύρο Μπαξεβάνο (και αυτός αποχώρησε πριν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς) και ακολούθησε ο Κουρμπανάς που αποτελεί παρελθόν από το βράδυ της Δευτέρας (27/11).

Φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση φέρεται να είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο οποίος τη σεζόν 2014-2015 δούλεψε ξανά στην ομάδα, σε 23 ματς. Ένα ακόμη όνομα που ίσως κληθεί να αναλάβει είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, νυν τεχνικός των Νέων της ομάδας, ο οποίος το 2015-2016 ήταν πρώτος προπονητής του Παναιγιάλειου (19 ματς). Η ομάδα του Αιγίου ύστερα από 5 ματς στη Football League έχει 5 βαθμούς και είναι στη 12η θέση.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά. Ευχαριστούμε τον Κορίνθιο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας μας θα γίνει υπό τις οδηγίες τού Αλέξη Σπυρόπουλου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ