ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Τραυματίστηκε στα χείλη ο Καραγκούνης

Τραυματίστηκε στα χείλη ο Καραγκούνης
INTIME SPORTS

Ο μεγάλος άτυχος της Κυριακής στην Αυστρία ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος τραυματίστηκε στα χείλη (ράμματα) και είναι αμφίβολος αν θα αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό με την Λεχ Πόζναν (11/07). Προσοχή στα στημένα θέλει ο Φερέιρα.

Ατυχος στάθηκα στην προπόνηση της Κυριακής, ο Γιώργος Καραγκούνης που τραυματίστηκε άθελα από τον Σωτήρη Νίνη (φωτό) και έσκισε τα χείλη του.

Ο "τυπάρας" δεν αποκλείεται να χάσει το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Λεχ Ποζναν την Δευτέρα. Πάθος, ζώνη και προσοχή στα στημένα από Φερέιρα.

Ατυχος ο "τυπάρας"

Ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης στάθηκε άτυχος στην προετοιμασία της ομάδας στο Κίτσμπουελ λίγες ώρες πριν το πρώτο φιλικό των "πράσινων".

Σε μια ανύποπτη φάση και κόντρα με τον Νίνη χωρίς να το θέλει έπεσε κάτω παρέσυρε τον συμπαίκτη του και του έσκισε κατά λάθος το χείλος.

Ο "τυπάρας" μάτωσε και άμεσα μεταφέρθηκε στο ξενοδοχείο όπου ο γιατρός της ομάδας, κ. Κουλουμέντας, του έκανε τα απαραίτητα ράμματα.

Το γεγονός και μόνο δίνει την αίσθηση πως ο Καραγκούνης λογικά θα χάσει το πρώτο φιλικό την Δευτέρα για να προφυλαχθεί και ίσως να μην παίξει απέναντι στους Πολωνούς της Λεχ Ποζναν, αν και το ιατρικό τιμ έδωσε το "πράσινο" φως στον Φερέιρα να τον υπολογίζει.

Τακτική και δουλειά στα στημένα

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα των προπονήσεων το απόγευμα της Κυριακής που έγινε και με βροχή κατά ένα μεγάλο διάστημα, περιελάμβανε και πάλι ασκήσεις κατοχής με μπάλα ενώ για πρώτη φορά οι "πράσινοι" δούλεψαν και στην τακτική και κυρίως στην άμυνα.

Το πρόγραμμα των παικτών αρχικά και μετά το καθιερωμένο ζέσταμα είχε ασκήσεις κορόιδου ενώ στη συνέχεια ο 65χρονος τεχνικός χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε δύο ομάδες. Η μια έκανε επίθεση σε ένα τέρμα και η άλλη επίθεση σε τρεις εστίες.

Ενόψει του πρώτου φιλικού την Δευτέρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δούλεψε την αμυντική λειτουργία της άμυνας κυρίως στις στημένες φάσεις και τα κόρνερ ζητώντας από τους παίκτες του να παίζουν ζώνη και να μην παίρνουν παίκτες μαν του μαν.

TAGS ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ