SUPER LIG

Τράμπζονσπορ: Παραιτήθηκε ο Αβτζί από προπονητής των πρωταθλητών Τουρκίας

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτζί, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βασιλεία για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League 2022-2023 στο "Σενόλ Γκιουνές", Τραπεζούντα | Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023
Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, Αμπντουλάχ Αβτζί, σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Βασιλεία για τα μπαράζ της φάσης των 16 του Europa Conference League 2022-2023 στο "Σενόλ Γκιουνές", Τραπεζούντα | Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023 © 2023/AP IMAGES

Ο Αμπντουλάχ Αβτζί παραιτήθηκε από την Τράμπζονσπορ έπειτα από 2,5 χρόνια και ένα πρωτάθλημα ως προπονητής της ομάδας των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη.

Ο Αμπντουλάχ Αβτζί ανέλαβε την ευθύνη της κακή σεζόν που διανύει η Τράμπζονσπορ και παραιτήθηκε από τη θέση του προπονητή των πρωταθλητών Τουρκίας.

Ο 59χρονος τεχνικός γνωστοποίησε την απόφασή του μέσω μακροσκελούς μηνύματος στα social media. "Ήρθε η ώρα να πω αντίο στην Τράμπζονσπορ, που αγαπώ τόσο πολύ και στον όμορφο κόσμο στην όμορφη πόλη, χωρίς οικονομικές υποχρεώσεις και χωρίς δεσμεύσεις", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο Αβτζί κάθισε στον πάγκο της Τράμπζονσπορ σε 116 αγώνες, με απολογισμό 65 νίκες, 29 ισοπαλίες και 22 ήττες, καθώς και ένα πρωτάθλημα κι ένα Süper Kupa.

Ο Αβτζί ήταν και ο προπονητής που βρήκαν οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης, όταν αποκτήθηκαν από την Τράμπζονσπορ τον Ιανουάριο και τον Ιούλιο του 2021 αντιστοίχως.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ