SUPER LIG

Τράμπζονσπορ - Μπεσίκτας 1-1: Η απερχόμενη πρωταθλήτρια δίνει τα σκήπτρα στην επόμενη

Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μόλντε για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021
Ο Τάσος Μπακασέτας της Τράμπζονσπορ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μόλντε για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League 2021-2022 στο "Μέντικαλ Παρκ", Τραπεζούντα | Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Τράμπζονσπορ και Μπεσίκτας αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Τραπεζούντα, με τους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη να αγωνίζονται σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η απερχόμενη πρωταθλήτρια Μπεσίκτας ταξίδεψε στην Τραπεζούντα για να αντιμετωπίσει την ομάδα που θα της πάρει τα σκήπτρα, την Τράμπζονσπορ. Το τελικό 1-1 για την 31η αγωνιστική της Super Lig δεν αντιπροσωπεύτει την εικόνα του αγώνα, αλλά ούτε και όλης της σεζόν, παρ' όλα αυτά, αρκεί στην ομάδα των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη για να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και έβρισκαν χώρους ώστε να δοκιμάσουν τα πόδια τους από κάθε σημείο του γηπέδου. Η αστοχία κατά πρώτο λόγο και ο Ουγκουρτζάν Τσακίρ κατά δεύτερο απέτρεψαν κάποιο γκολ της Μπεσίκτας, στο ντεμπούτο του Βαλεριέν Ισμαέλ στον πάγκο της.

Στην ανάπαυλα, ο Αμπντουλάχ Αβτζί έριξε στον αγώνα του Αντρέας Κορνέλιους και ο Δανός επιθετικός τον αντάμειψε δέκα λεπτά αργότερα, όταν πήρε μια μπαλιά από το κέντρο της άμυνας, νίκησε τον αντίπαλό του και κρέμασε τον Ερσίν Ντεστάνογλου, γράφοντας το 1-0.

Η Μπεσίκτας έγινε πιο επιθετική έπειτα από το γκολ και στο 69' κέρδισαν πέναλτι χάρη στον δραστήριο Ρασίντ Γκεζάλ. Ο Μισί Μπατσουαγί έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε. Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνη προσπάθησε να βοηθήσει από τον πάγκο ρίχνοντας στον αγώνα τον Κάιλ Λάριν και τον Κενάν Καραμάν, αλλά τελικά τη λύση έδωσε ένας μπακ, ο Βαλεντέν Ροζιέ με καλό σουτ στην κλειστή γωνία του Τσακίρ.

Το μομέντουμ χάθηκε λίγο αργότερα όμως, όταν στο 80' ο Σιώπης μονομάχησε τον Λάριν, τον κράτησε από τη φανέλα για αρκετά μέτρα και ο Καναδός εκνευρίστηκε και του έδωσε χαστούκι. Η κόκκινη κάρτα έκοψε τη φόρα των φιλοξενουμένων, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ξανά τα πάνω τους και μάλιστα να έχουν δοκάρι με τον Ντορουκχάν Τοκέζ στο τέλος.

TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ