ΤΟΥΡΚΙΑ

Τράμπζονσπορ - Μαλάτιασπορ 1-0: Ξανά στο +10 η ομάδα του Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας και οι συμπαίκτες του στην Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν για το 1-0 επί της Μαλάτιασπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας και οι συμπαίκτες του στην Τράμπζονσπορ πανηγυρίζουν για το 1-0 επί της Μαλάτιασπορ HAKAN BURAK ALTUNOZ/ANADOLU AGENCY/AFP

Η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα επικράτησε 1-0 της Μαλάτιασπορ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Τουρκία και βρέθηκε ξανά στο +10 από την Κόνιασπορ.

Η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα Τουρκίας επικρατώντας 1-0 της Μαλάτιασπορ και βρέθηκε ξανά στο +10 από την Κόνιασπορ που είναι στη δεύτερη θέση.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 20ης αγωνιστικής ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 23' από τον Κορνέλιους με προβολή από κοντά ήταν αρκετό για να δώσει το προβάδισμα και εν τέλει τη νίκη στην ομάδα του Έλληνα μέσου.

Ο Μπακασέτας έπαιξε για 87' πριν δώσει τη θέση του στον Οζντεμίρ ενώ ο έτερος Έλληνας, Μανώλης Σιώπης, πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 82' αντί του Τοκέζ.

Τράμπζονσπορ: Τσακίρ, Πέρες, Τουρκμέν, Ντένσβιλ, Κοϊμπάσι, Τοκέζ (82' Σιώπης), Χάμσικ, Μπακασέτας (87' Οζντεμίρ), Ομούρ (90' Σαρί), Νουακαέμε, Τζανίνι, Κορνέλιους (90' Κοιτά).

Μαλάτιασπορ: Οζμπίρ, Μαλάν (66' Αλτίντας), Σίφτπιναρ, Αβούκου, Καγιά, Χαφέζ, Εσκιχέλακ, Αμπίζ, Νσμιριμάνα, Κουιάρ, Κανατσίζκους (79' Οσμάν).

Η βαθμολογία στην Τουρκία

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ