SUPER LIG

Τράμπζονσπορ - Κόνιασπορ 2-1: Τρίποντο τίτλου για την ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη

Τράμπζονσπορ - Κόνιασπορ 2-1: Τρίποντο τίτλου για την ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη
PRINT SCREEN / YOUTUBE

Η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη νίκησε με 2-1 την Κόνιασπορ στο ντέρμπι κορυφής του τουρκικού πρωταθλήματος και ουσιαστικά σφράγισε τον τίτλο, αυξάνοντας σε 12 βαθμούς τη διοφορά απο την διώκτριά της.

Το ολόγλυκο νέκταρ της κατάκτησης του πρωταθλήματος ετοιμάζεται να πιει η Τράμπζονσπορ. Η ομάδα της Τραπεζούντας, στην οποία αγωνίζονται οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης, έκανε το βράδυ της Κυριακής (13/2) το πλέον αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου αφού υπέταξε με 2-1 την 2η της βαθμολογίας, Κόνιασπορ, και την άφησε 12 πόντους πίσω της.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Τραπεζούντας το χειμερινό μεταγραφικό της απόκτημα, Έντιν Βίστσα (από την Μπασακσεχίρ) που πέτυχε και τα δύο γκολ για τους γηπεδούχους, ένα σε κάθε μέρος, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 2-1 στο 83ο λεπτό με τον Σικαλέσι αλλά να μην μπορούν να πάρουν κάτι περισσότερο από το ματς.

Θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Αμπντουλάχ Αβτσί είχαν τόσο ο Μπακασέτας όσο και ο Σιώπης, που ήταν το δίδυμο της "Τραμπ" στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον πρώτο να παραχωρεί στο 71ο λεπτό τη θέση του στον Χάμσικ και τον δεύτερο να αγωνίζεται ως το φινάλε.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η "Τραμπ" πανηγύρισε την 18η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα σε σύνολο 25 αγώνων, έχοντας και έξι ισοπαλίες, και με μόλις μία ήττα τη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως μετράει αντίστροφα για να κόψει πρώτη το νήμα.

Τα γκολ στο ντέρμπι κορυφής:



ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Τσακίρ, Τοκέζ, Ντένσβιλ, Ούγκο, Πούχατς, Σιώπης, Βίστσα (71' Ερντογάν), Μπακασέτας (71' Χάμσικ), Εμιούρ (83' Οζντεμίρ), Νουακέμε (83' Κουάσι), Κορνέλιους (62' Τζανίνι)

ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ: Σέχιτς, Σκούμπιτς (63' Γιαρντιμτσί), Ντεμιρμπάγκ, Μπαρντακτζί, Γκιλιέρμε, Ντικμέν (64' Εμποκού), Χατζιαχμέτοβιτς, Μιχάλακ (73' Άμιλτον), Ραχμάνοβιτς (80' Τσεκίτσι), Μπιτίκι, Χασάν (64' Τσικαλέσι)

Η βαθμολογία στην Τουρκία:

TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ