SUPER LIG

Τράμπζονσπορ - Γκαζιαντέπ 3-2: Φανταστικός Μπακασέτας με γκολ και ασίστ στο ντέρμπι Ελλήνων

Τράμπζονσπορ - Γκαζιαντέπ 3-2: Φανταστικός Μπακασέτας με γκολ και ασίστ στο ντέρμπι Ελλήνων
TWITTER

Ο Τάσος Μπακασέτας έβγαλε ασίστ και σκόραρε, με την Τράμπζονσπορ να επιστρέφει απέναντι στην Γκαζιαντέπ του Στέλιου Κίτσιου και να παίρνει τη νίκη 3-2 στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Τάσος Μπακασέτας επανέφερε την Τράμπζονσπορ στον αγώνα με την Γκαζιαντέπ χάρη σε ένα γκολ και μία ασίστ και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων. Το 3-2 για την 7η αγωνιστική της Süper Lig έστειλε τους πρωταθλητές πίσω στο κυνήγι της πρωτιάς απέναντι σε μία φορμαρισμένη ομάδα με παρόμοιο στόχο.

Το παιχνίδι άρχισε με τρεις Έλληνες στον αγωνιστικό χώρο, αφού πλην του αρχηγού της Εθνικής ομάδας, πίσω του έπαιζε ο Μανώλης Σιώπης και στο αντίπαλο δεξί άκρο της άμυνας υπήρχε ο Στέλιος Κίτσιου. Ο τελευταίος πανηγύρισε δύο φορές πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο, αφού οι Αλεξάντρου Μαξίμ και ο Λάζαρ Μάρκοβιτς έβαλαν μπροστά στο σκορ με δύο γκολ τους φιλοξενούμενους.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε άμεσα. Στο 14' ο Μπακασέτας έβγαλε ασίστ για τον Τρεζεγκέ που μείωσε το σκορ και στο τέλος του 1ου μέρους, η Τράμπζονσπορ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα και πανηγύρισε έξαλλα ο Έλληνας επιθετικός.

Στο 2ο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και αυτοί που δημιουργούσαν ευκαιρίες. Ο Σιώπης αντικαταστάθηκε στο 72', όμως οι κινήσεις του Αμπντουλάχ Αβτζί έδειχναν να μην οδηγούν στο γκολ για την ομάδα του.

Ένα περίεργο γέμισμα στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως, έφερε τον Μαρκ Μπάρτρα σε πλεονεκτική θέση και με κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα.

TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ