SUPER LIG

Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε 2-3: Ο Μπατσουαγί στο 87' λύτρωσε την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Τράμπζονσπορ - Φενέρμπαχτσε 2-3: Ο Μπατσουαγί στο 87' λύτρωσε την αντίπαλο του Ολυμπιακού
Ο Μίτσι Μπατσουαγί πανηγυρίζει με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε @2023 AP IMAGES/KHALIL HAMRA

Η Φενέρμπαχτσε πήρε μία σπουδαία νίκη 3-2 με περίσσια δυσκολία κόντρα στην Τράμπζονσπορ και διατηρήθηκε δύο βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ στη μάχη τίτλου της Τουρκίας.

Η μεγάλη μάχη της Τραπεζούντας βρήκε νικήτρια τη Φενέρμπαχτσε με 3-2 επί της Τράμπζονσπορ για την 30ή αγωνιστική της Süper Lig, κρατώντας την δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League προηγήθηκε με δύο γκολ του Φρεντ στο 1ο ημίχρονο, χωρίς να έχει κυριαρχήσει ή να έχει ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν το ημίχρονο με μόλις μία τελική, αλλά ξύπνησαν στο 2ο μέρος. Πρώτα ο Ενίς Μπάρντι στο 63' μείωσε τ οσκορ και στο 78' το πέναλτι του Τρεζεγκέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Ο Ισμαΐλ Καρτάλ έριξε στη μάχη τον Μισί Μπατσουαγί κι αυτός τον δικαίωσε τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, αφού στο 87' ανέκτησε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, που αυτήν τη φορά το κράτησαν μέχρι τέλους.

  • Η σύνθεση της Φενέρμπαχτσε: Λιβάκοβιτς, Οσάγι-Σάμουελ, Αζίζ (46' Οστερβόλντε), Τζικού, Καντιόγλου, Γιουκσέκ, Φρεντ, Καχβετζί (90+6' Μιουλντιούρ), Σιμάνσκι (83' Μπατσουαγί), Τάντιτς, Τζέκο (83' Ντουρσούν)
TAGS SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ