STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τούρκος δημοσιογράφος: "Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν στο στόχαστρο τους τον Σάρι"

Turkey's Yusuf Sari celebrates after he scored his side's third goal with a penalty during an international friendly soccer match between Germany and Turkey in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Markus Schreiber)
Turkey's Yusuf Sari celebrates after he scored his side's third goal with a penalty during an international friendly soccer match between Germany and Turkey in Berlin, Germany, Saturday, Nov. 18, 2023. (AP Photo/Markus Schreiber) AP

Μετά τον Ολυμπιακό και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γιουσέφ Σάρι από την Άδανα Ντεμίρσπορ σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Τα σενάρια από την Τουρκία για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ολοένα και γίνονται περισσότερα και με την έλευση του Φατίχ Τερίμ στον πράσινο πάγκο αυτά αναμένεται να αυξηθούν.

Το τελευταίο εξ αυτών θέλει και τις δύο ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γιουσέφ Σάρι που παίζει στην Άδανα Ντεμίρσπορ ως εξτρέμ.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος δημοσιογράφος, Σαλίμ Μανάβ, αναφέρει ότι οι "πράσινοι", όπως και ο Ολυμπιακός έχουν ξεκινήσει επίσημες επαφές για τον Γιουσούφ Σαρί.

Πρόκειται για 25χρονο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται από το 2022 στην Άδανα Ντεμίρσπορ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Τραμπζνοσπόρ και Ρίζεσπορ. Ο Σάρι έχει 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Άδανα φέτος, με δύο γκολ και εννέα ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζερσπορ και Τράμπζονσπορ.

Έχει τέσσερις συμμετοχές με την εθνική της Τουρκίας, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει ότι το "τριφύλλι" μέσω του Φατίχ Τερίμ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις για τον στόπερ της Ντεμίρσπορ, Άντριου Γκραβιγιόν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ